Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi se odreći djeteta

'Unajmili smo surogat majku, ali kad sam vidio bebu, znao sam da nešto nije u redu'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
08.11.2023.
u 14:30

Par je godinama patio zbog nekoliko spontanih pobačaja pa su se odlučili obratiti surogat majci kako bi ispunili svoju želju da postanu roditelji, ali nije sve prošlo kako je trebalo.

Nakon što je doživjela tri spontana pobačaja i dijagnosticiran joj je sindrom policističnih jajnika, žena se pitala hoće li ikada moći imati dijete. Kad je prešla 40-te, ona i njezin suprug odlučili su posljednji put pokušati imati vlastito dijete pa su platili surogat majci da im pomogne. Međutim, nedugo nakon što se beba rodila, par je shvatio da nešto nije u redu s dječačićem i ženin partner otkrio je da više ne želi bebu, prenosi Mirror.

Zbunjeni muškarac podijelio je njihovu vrlo tešku situaciju u objavi na Redditu, pitajući se je li u krivu što se tako osjeća. U objavi je objašnjeno koliko su bili uzbuđeni zbog bebe, ali kada se maleni rodio, otkrili su da je došlo do velike zabune.

VEZANI ČLANCI: 

Ispostavilo se da je tvrtka za surogat majčinstvo i banka sperme upotrijebile pogrešnu spermu i da muškarac zapravo nije bio djetetov otac. Rekao je: 'Dakle, moja žena i ja oduvijek smo željeli vlastito dijete. Ona ne može iznijeti trudnoću zbog PCOS-a i pretrpjela je tri spontana pobačaja u prošlosti'.

'Plaćali smo mnogo novca surogat majci kako bismo dobili naše zajedničko dijete. Ona je bila dobra žena koja se brinula o svom tijelu i jako smo se dobro slagali. Moja supruga i ja bili smo tako uzbuđeni na dan kada je rodila, ali kad sam vidio bebu znao sam da nešto nije u redu. Beba je imala azijske crte lica, crnu kosu i smeđe oči, a mi smo oboje bijelci s plavom kosom i plavim očima', objasnio je.

'Odmah smo podijelili ovaj problem s liječnicima i zatražili DNK test. Ispalo je da ja nisam otac. Oboje smo stvarno shrvani zbog ovoga i kontaktirali smo surogat majku i banku sperme i oni su proveli istragu i rekli nam da je došlo do 'izuzetno rijetke' zabune te nam ponudili financijsku naknadu', dodaje.

VEZANI ČLANCI: 

'Nije nas briga za rasu, samo smo uzrujani što oboje nismo bebini biološki roditelji. Jesam li ja loš čovjek što želim pokrenuti pravni postupak protiv agencije i ne zadržati bebu?', upitao je. Više od 4000 ljudi komentiralo je objavu, a mnogi su bili bijesni što bi uopće razmišlja o odricanju od djeteta.

Jedna je osoba napisala: 'Ovo je nevjerojatno tužno', a druga je dodala: 'Kao muškarac, osjećao bih se povrijeđeno. Osjećao bih se djelomično uškopljeno. Ali, ako je ovo nešto što sam želio, i ako je to željela moja žena, ne bih protratio priliku koja nam je pružena samo zbog organizacijske pogreške'. Treći je dodao: 'Vi ste donijeli ovo dijete na svijet, sada imate odgovornost brinuti se o njemu'.

Međutim, neki su bili malo empatičniji, pa je tako jedna osoba napisala: 'Čini se da svi potpuno zanemarujete činjenicu da su pokušavali dobiti vlastitu bebu', a druga je dodala: 'Da su htjeli samo bebu, mogli su posvojiti dječaka ili djevojčicu što bi moglo biti jeftinije od surogat majke'.

Majka (61) sinu i njegovom partneru bila surogat: "Sve bih u trenu ponovila!"

Komentara 9

MA
majeltomoguce
17:58 08.11.2023.

Kao kad je Delboy htio Boycieu "prodati" dijete Šveđanke - a ono dijete crnac. Kaže Boycie:"Još nekako mogu uvjeriti ljude da mi je žena rodila nakon par tjedana, ali kako da ih uvjerim da mi je Louis Armstrong rođak!" Sve više onoga što je nekad bilo u komedijama postaje dio svakodnevice - to je ovaj moderni svijet i moderni čovjek!

MA
marijanaana
08:52 09.11.2023.

ok, on nije otac ali pretpostavljam da je supruga majka

IV
ivica.vranjic
11:29 09.11.2023.

Svako peto, u prosjeku, je drugi utisnik, a prvi upisnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije