Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
npr. s DIY snježnim pahuljama

Umjetnica oduševila idejom: "Nemojte kupovati ukrasni papir, radije sami ukrasite obični"

Instagram
12.12.2022.
u 15:30

Radim to isto već godinama pa sam jedne godine čak na papir crtala autiće s božićnim drvcima na krovu. Činim sve što mogu da svom 'otpadu' pronađem neku svrhu i ništa olako ne bacam", piše jedna pratiteljica.

Umjetnica Josephine Elsmore često, kaže, naručuje s Amazona, posebno sada u ovo božićno vrijeme darivanja; pa je primijetila da tvrtka uvijek kutije puni sa smeđim papirom. Kako ne bi zbog naručenih stvari proizvodila više otpada, dosjetila se da taj neugledni smeđi papir ponovno upotrijebi, i to za zamatanje poklona.

Jednobojne je listove Britanka tako uz pomoć običnog markera i malo crvene ukrasne vrpce pretvorila u svečani ukrasni papir za zamatanje darova.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

“Kod kuće imam puno umjetničkog materijala, a imala sam i nekoliko bijelih gel kemijskih olovaka koje jako dobro funkcioniraju za crtanje detalja na ovom smeđom papiru”, rekla je za Jam Press.

Uz to, kaže, svake godine za ukrašavanje doma i poklona sama od bijelog papira izrađuje i snježne 'pahulje' različitih veličina i uzoraka pa ih je jednostavno zalijepila na papir koji je onda još zamotala s ukrasnom vrpcom.

“Već par godina skupljam smeđi papir iz Amazon pošiljki i koristim ga za umatanje darova jer lako reciklira i puno je bolji za okoliš od većine papira,” objasnila je.

Video sa izradom papira za umatanje Elsmore je pokazala i na Facebooku i Instagramu, a neki su se pratitelji nadovezali podijelivši vlastite DIY božićne ideje.

Radim to isto već godinama. Jedne sam godine čak na papir crtala autiće s božićnim drvcima na krovu. Činim sve što mogu da svom 'otpadu' pronađem neku svrhu i ništa olako ne bacam", napisala je jedna pratiteljica.

“Prekrasno izgledaju i ljubavni darovi zamotani u smeđi papir s malo zelenila", dodala je druga.

“Izvrsna ideja za recikliranje, posebno što se svi komadi koji su zgužvani mogu popeglati", komentirao je netko, no takvo 'eko' rješenje nije baš sve oduševilo. 

“Svaki put kad ga dobijem paket od Amazona smrdi na znoj, ne želim da mi pokloni imaju takav miris”, piše jedan pratitelj.

“Izvrsna ideja ali čini mi se da većina papira za pakiranje smrdi na bolesti,” komentirao je drugi, prenosi NY Post.

Kožne cipele su vam pune ogrebotina? Evo kako ih jednostavno očistiti koristeći samo jedan proizvod

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije