Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrava krava

Umjesto sendviča i pauze, Roberta i Sašu čekao trening u teretani

Zuber
Arhiva VL
26.05.2010.
u 08:10

Saši Magdić je tijekom liječničkog pregleda utvrđena blago masna jetra, dok Robert Zuber, kako se pokazalo, nema većih zdravstvenih problema.

– Ja sam mislio da ću s trenerom odraditi neke vježbe, pa ćemo onda napraviti pauzu i pojesti dva, tri sendviča i zajedno se vratiti natrag. Ali, tijekom treninga ne smijem se maknuti sa sprave – objasnio je novinar HTV-a Robert Tomić Zuber (33) tijekom vježbanja u akciji portala zdravakrava.hr Mršavimo zajedno.

 Prvi tjedan programa sada je iza Roberta, koji ima 35 kilograma viška, i dizajnerice nakita Saše Magdić (33), koja broji 29 kilograma previše. Da im nije nimalo lako, govori i činjenica kako su se morali suočiti s vagom, metrom, orbitrekom i nalazima medicinskih pretraga.

Rezultati sistematskog pregleda kod Roberta nisu bili toliko zabrinjavajući. Osim povišenog kolesterola, nema drugih zdravstvenih tegoba, pa se Robert odmah bacio na vježbanje u teretani uz pomoć osobnog trenera. Saši je, pak, na sistematskom pregledu utvrđena blago masna jetra te povišen kolesterol. Stoga su liječnici zaključili da je sada krajnje vrijeme za mršavljenje te potvrdili da njezino srce može podnijeti naporne treninge.

 – Debljina mi nikad nije smetala u smislu da sam mislila da nisam lijepa. I dalje mislim da sam lijepa, ali smeta mi to što nemam energije za običnu šetnju gradom – rekla je Saša i naglasila kako je sigurna da je na pravom putu k rješenju problema. Ovo je druga akcija Mršavimo zajedno portala zdravakrava.hr, a cilj je da to dvoje kandidata u tri mjeseca, u kontroliranim uvjetima, počnu gubiti suvišne kilograme.

Ključne riječi

Komentara 1

GO
gordanica
09:34 26.05.2010.

Umjesto laganja, trebalo bi ispuniti uvjet iz ugovora za stalni radni odnos na HTVu, a to je završiti fakultet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije