Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne smeta im to

Udala se za rođaka: ‘Toliko smo slični da neki misle da smo brat i sestra!’

Tik Tok
05.01.2024.
u 12:30

Planiraju u budućnosti imati i djecu

Bračni par koji, kako tvrde sami, izgledaju kao brat i sestra, otkrio je da su nakon tri godine veze shvatili da su rođaci. Nick i Tylee podijelili su ovo otkriće putem videozapisa objavljenih na svom TikTok kanalu @nickandtylee, a njihova izvorna objava o tome prikupila je nevjerojatnih 6,4 milijuna pregleda, piše The Sun.

Čini se da par nije pokoleban činjenicom da dijele DNK te su u opisu jednog od svojih videa izjavili: "Da, stvarno smo rođaci, da, još uvijek smo u braku, i da, glasno se smijemo ."

 

@nickandtylee I wish I was kidding🤭 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp ♬ Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd

Često objavljuju videozapise na kojima se ljube i smiju zbog činjenice da izgledaju tako slično i čini se da misle da je smiješno što su u srodstvu. Par nije otkrio detalje o tome kako su točno saznali da su rođaci ili u kakvom su srodstvu zapravo. Međutim, budući da su tek nedavno saznali da su u srodstvu, malo je vjerojatno da su prvi rođaci, osim ako se jedan od njih nije otuđio od svoje obitelji.

Osim toga, par je iz Utaha, SAD, gdje je protuzakonito vjenčati se s prvim rođakom, ali je u redu vjenčati se s rođakom u drugom ili trećem koljenu. Par je također objavio videa aludirajući na činjenicu da bi voljeli imati djecu u budućnosti, sugerirajući da ih ne smeta činjenica da ako su djeca proizvod incesta, mogu se roditi s urođenim manama.

VEZANI ČLANCI:

Korisnici TikToka preplavili su komentare na videozapisima para kako bi podijelili svoja razmišljanja o njihovoj vezi. "Mama je čekala dok nisam bila trudna da mi kaže da mi je partner rođak u četvrtom koljenu", napisala je jedna osoba. 

"Ista stvar se dogodila i nama. U braku smo 3 godine s djetetom, a onda smo otkrili da smo rođaci u 5. koljenu", komentirao je drugi korisnik.""Moj suprug i ja smo rođaci u 10. koljenu. Gotovo svi koje poznajem u Utahu su nekako moji rođaci" našalila se treća osoba. 

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
09:45 06.01.2024.

udati se za 1 rodaka dobro sta je njoj to treba zakonski zabraniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije