U zimskim danima jedite barem jednu jabuku na dan. Evo zbog čega...
Ako imate želučanih tegoba, jedite sorte jabuka koje su slađe i 'brašnastije', a izbjegavajte kiselije
Komentari 2
BL
Sve je to ljepo, samo danasnje jabuke vise nisu kao one iz Napr: 1950 G. visestruko su spricane a te kemikalije ostaju u jabuci dok one od nekada nisu bile spricane, mozda je bio tu itamo koji crvic, jer ir i oni zdravo zive, dok danas se voce vise puta sprica i crvica vise nema, jer on jede samo zdravo voce.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Mi smo prije stavljali jabuke preko zime na ormar u spavacoj sobi...divan miris djetinjstva...