Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJETNIK

U siječanjskom broju Livinga saznajte sve o tajnama uzgoja bonsaia

living
Foto: VL
04.01.2016.
u 08:00

Ovo mini drveće se može držati bilo gdje, a sve o njegovom održavanju doznajte u Livingu

Dvadeseti broj luksuznog mjesečnika Dom&vrt Living donosi mnoštvo zanimljivih tema. Izdvajamo sve tajne stabalca u posudi, posebnosti japanskog bonsaia, što je potrebno za njegovo oblikovanje i uzgoj i mnoštvo toga.

Veličanstveni spoj umjetnosti, vještine i predanosti možete pronaći u malenom drveću u posudici. Želite li svoj dom dekorirati, dati mu osobnosti ili unijeti nešto novo? Predlažemo da ga oživite malenim drvetom poznatijim kao bonsai jer je idealan za uređenje interijera.

Osim odabira mjesta ključna je i briga o biljci, osiguranje dovoljne količine vlage i topline kako bi mogla neometano rasti i biti zaštićena od jakoga vjetra. Japanski perfekcionizam ogleda se kroz bonsai, kao što je i prva asocijacija na njega upravo drevni Japan. Međutim, on se danas uzgaja diljem svijeta, u SAD-u, Rusiji pa tako i u Hrvatskoj.

Raskošni novi broj magazina Living pronađite na svim kioscima za samo 14 kuna.

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije