U Kalalargi vlasnik kuha ono što je ribar prije pet minuta donio iz mora
Kažem, svi su restorani bila preporuka domaćih ljudi. A tko će bolje znati od njih.
Komentari 5
Da li taj ribar donosi svježu ribu desetak puta dnevno kako to sugerira naslov? Da li su i smrznute lignje "Patagonika" C4 čija je veleprodajna cijena 45 kuna također donesene kao svježe jadranske lignje ili su ipak ulovljene zimi ii s njima napunjene škeinje da budu svježe u ljeti. I nije problem u tome što su bile smrznute (to valjda skuži samo onaj "gurman" Bakalović) nego što smrznutu Patagoniku prdaje pod svježu jadransku. A to rade svi jadranski ugostitelji, naravno uz dozvolu sanitarne i tržne inspekcije.
iz metroa
Ako vam je hrana u Cakuli dobra, onda mogu misliti, kakvi su ovi ostali! Ne znam koja je poanta ovog projekta, dobra hrana ocito nije!
Recimo, o turistima koji jedu škampe a da ih ne očiste, ostave iza sebe prazne tanjure, pa onako krvavih usta i nepaca govore “Super! Super!”. Takvima ne naplati. Objasni im: “Ljudi, očistite škampe!”. ----------------------------------------------------------------------- Zašto bi nešto bacali kad su sve platili? Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/u-kalalargi-vlasnik-kuha-ono-sto-je-ribar-prije-pet-minuta-donio-iz-mora-1187673 - www.vecernji.hr
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
O škrinjama za zamrzavanje ribe nećemo puno da ne otkrivamo tajnu,riba se kupuje zimi kada je najeftinija a prodaje ljeti kao svježa u restoranima,tu i tamo kupi se nešto za reklamu od sitnih ribara,zatim kupuje se i od lokalne ekipe ronilaca koji s bocama i reflektorima noću podvodnim puškama tamane ribu još ju izlože na ledu u vitrinama da se vide ozljede od ostiju podvodne puške,a to je zabranjeno.Sve samo da se pare zgrnu