Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hvar

U Hvaru restorani prodaju i priču, ne samo hranu

hvar, patrola (1)
VL
10.08.2011.
u 12:00

Dragi ugostitelji, svi se pripremite za put i pogledajte kako Hvarani prodaju svoju gastro-enološku priču

Lako je hvarskim ugostiteljima, jeste li vidjeli tko k njima dolazi, požalila mi se njihova konkurencija na gotovo svakome mjestu koje sam do sada posjetio. I baš zato sam s velikim zanimanjem krenuo u ofenzivu na hvarske restorane. Hrana nije posebno skuplja nego drugdje, ali je zato puno kvalitetnije ispričana priča o njoj.

U konobi Lesina shvatio sam da u hvarskoj gregadi ima desetak vrsta začinskog bilja. Tko brani dečkima i curama u Karlobagu da i sami krenu u branje? Jednu noć proveo sam i u restoranu “Passarola”. Sjajno. Tko brani njihovim kolegama iz Crikvenice da kupe tako sjajno posuđe, da svaki komadić hrane genijalno upakiraju i puste vrhunsku glazbu umjesto Miše Kovača. Dragi ugostitelji, svi se pripremite za put i pogledajte kako Hvarani prodaju svoju gastro-enološku priču.

Ne samo milijarderima nego svima.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoki385
12:34 10.08.2011.

Sve sam skužio. :-) izvrstan prilog. ;-) Večernji, bog te blagoslovio. :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije