Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To morate kušati
Povratak na članak

U čemu je tajna najbolje teletine ispod peke otkrio nam je vlasnik kultnog zagrebačkog restorana

Restoran Mostovi omiljena je zagrebačka gastrodestinacija svim zaljubljenicima u spoj bosanskohercegovačke i hrvatske kuhinje, a što je to zbog čega se gosti ovdje redovito vraćaju, otkrio nam je vlasnik Velimir Čerkez.

Komentari 23

TR
Tripoli
13:26 07.10.2020.

Tajna je u tome kaj nišče od vas nikdar ni jel pravo domaču teletino spravljenu od babice..pak vam je unda i ovo fino..

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:52 07.10.2020.

Tajna je u mesu. Nema tog umaka ni začina koji pomaže kad je meso staro po par godina i dolazi tamo iz Brazila.

VL
HA
hazo
14:32 07.10.2020.

Kaj pa košta takva reklama, ne da me zanima, al bi štel znati.

VL
KI
kiseli
17:36 07.10.2020.

Svi umaci kupovini, pokvareno meso se priprema gostima, tona vegete na sve

VL
NE
neBiH
23:31 07.10.2020.

Jel ovo reklama il je autor influenser pa je samo džaba jeo?

VL
IV
Ivicazgb
21:58 07.10.2020.

Tamo sam jeo šarana, masno i odvratno...

VL
DU
Deleted user
16:04 07.10.2020.

Ima li igdi u tom Zagrebu restoran di mogu pojist raštiku s suvim mesom i pijat puru, nakon 1000 kilometara vožnje priko pola svita?Pun mi da prostite bifteka i rumpsteak.Ja bi sira iz mišine!A ovaj prodaje ćevape? Čerkez je rašnjansko prezime? Široki? Štoo se ti rodijače stidiš reć okeln sii? Kakvi su te mostovi uvatili i Bosna? " Didov san","Naša posla" - to ti je reć ime za restoran. Reklama da ti dođemo.A ne "mostovi".Mene to odma asocira doli na Mostar,a mi Škuturi ne volimo Mostar,a pogotovu ne volimo most u to Mostaru.

VL
SU
Superhero
21:26 07.10.2020.

Pa ako mu je Spanjolska omiljena gastronomska destinacija onda mi je sve jasno.. nista protiv spanjolske kuhinje, i ja obozavam Pata Negra, morske plodove na Atlanskoj obali gore i San Sebastian je vrh za tapas (tamo se zovu pintxos) ali nemoze Spanjolska Italiji ni primirisati ako se gleda prosjek kvaliteta. Znam to dobro jer sam zivio u obje zemlje. Obozavam ih obje samo za gastronomiju Italiji niko ne parira. Naravno ako govorimo o racunima od preko €150 po glavi onda bih dodao Japan i Francusku. Turska i Libanska na 4 mjestu i Hrvatska na 5. To je za mene ljestvica omiljenih kuhinja

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:08 08.10.2020.

najbolje mi je kad pocnu glumiti i pricati o tome kako mame se kuze u jelo i cijaela obitelj sudjeluju u radu restorana znate li otkud cerkezu lova za restoran..

VL
CH
chupakabra
07:10 08.10.2020.

ne znam koja je tajna da kad se u restoranu dobije, ko da je podgrijana sa posebnom 'koricom', a tu na slikama za prste polizat

VL
KI
kiseli
13:55 07.10.2020.

Pričala mi je frendica koja je tamo radila u kuhinji šta se događa

VL
DU
Deleted user
20:14 07.10.2020.

To samo primitivni balkanci jedu teletinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.