U čemu je tajna najbolje teletine ispod peke otkrio nam je vlasnik kultnog zagrebačkog restorana
Restoran Mostovi omiljena je zagrebačka gastrodestinacija svim zaljubljenicima u spoj bosanskohercegovačke i hrvatske kuhinje, a što je to zbog čega se gosti ovdje redovito vraćaju, otkrio nam je vlasnik Velimir Čerkez.
Komentari 23
Tajna je u mesu. Nema tog umaka ni začina koji pomaže kad je meso staro po par godina i dolazi tamo iz Brazila.
Kaj pa košta takva reklama, ne da me zanima, al bi štel znati.
Svi umaci kupovini, pokvareno meso se priprema gostima, tona vegete na sve
Jel ovo reklama il je autor influenser pa je samo džaba jeo?
Tamo sam jeo šarana, masno i odvratno...
Ima li igdi u tom Zagrebu restoran di mogu pojist raštiku s suvim mesom i pijat puru, nakon 1000 kilometara vožnje priko pola svita?Pun mi da prostite bifteka i rumpsteak.Ja bi sira iz mišine!A ovaj prodaje ćevape? Čerkez je rašnjansko prezime? Široki? Štoo se ti rodijače stidiš reć okeln sii? Kakvi su te mostovi uvatili i Bosna? " Didov san","Naša posla" - to ti je reć ime za restoran. Reklama da ti dođemo.A ne "mostovi".Mene to odma asocira doli na Mostar,a mi Škuturi ne volimo Mostar,a pogotovu ne volimo most u to Mostaru.
Pa ako mu je Spanjolska omiljena gastronomska destinacija onda mi je sve jasno.. nista protiv spanjolske kuhinje, i ja obozavam Pata Negra, morske plodove na Atlanskoj obali gore i San Sebastian je vrh za tapas (tamo se zovu pintxos) ali nemoze Spanjolska Italiji ni primirisati ako se gleda prosjek kvaliteta. Znam to dobro jer sam zivio u obje zemlje. Obozavam ih obje samo za gastronomiju Italiji niko ne parira. Naravno ako govorimo o racunima od preko €150 po glavi onda bih dodao Japan i Francusku. Turska i Libanska na 4 mjestu i Hrvatska na 5. To je za mene ljestvica omiljenih kuhinja
najbolje mi je kad pocnu glumiti i pricati o tome kako mame se kuze u jelo i cijaela obitelj sudjeluju u radu restorana znate li otkud cerkezu lova za restoran..
ne znam koja je tajna da kad se u restoranu dobije, ko da je podgrijana sa posebnom 'koricom', a tu na slikama za prste polizat
Pričala mi je frendica koja je tamo radila u kuhinji šta se događa
To samo primitivni balkanci jedu teletinu.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Tajna je u tome kaj nišče od vas nikdar ni jel pravo domaču teletino spravljenu od babice..pak vam je unda i ovo fino..