Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ IMALO MUKE

Tvrdi maslac iz hladnjaka ne ide lako na kruh? Tiktokerica otkrila kako ga brzo namazati i bez zagrijavanja

Tik Tok
21.09.2022.
u 07:00

Tvrdi da će vam biti potrebna samo jedna minuta

Zasigurno ste se barem jednom suočili s s time da ste zaboravili izvaditi maslac iz hladnjaka da omekša, te da ga je jednostavno gotovo nemoguće namazati na kruh. Srećom, jedna korisnica Tik Toka otkrila je jednostavno rješenje tog problema, koji ne uključuje zagrijavanje i nestrpljivo čekanje.

Znate li po čemu je poseban ghee maslac i zašto biste ga trebali konzumirati umjesto običnog?

1/5

Kako piše The Sun, žena je u videu pokazala kako sitom skida mekaniji dio maslaca s tvrdog komada. Naime, kako kaže, sve što trebate je glatkim pokretima prelaziti sitom po bloku maslaca i tako ćete dobiti sitne komadiće koje ćete moći vrlo lako razmazati po kruhu ili ubaciti u smjesu za kolače. Nakon samo nekoliko poteza imat ćete sasvim dovoljno maslaca. 

- Ne znam za vas, ali ja ovo radim stalno otkada sam to sasvim slučajno otkrila. Imate mekani maslac za doslovce jednu minutu - rekla je, demonstrirajući ono što treba napraviti. 

 

@roxy.369 #lifehack #showme #foodtok #lifehacks ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Iako se 'hack' čini poprilično jednostavnim, video je prikupio nevjerojatnih 35 milijuna pregleda i mnoge ljude je impresionirao. 

- Iskreno, ne mogu vjerovati da se nisam toga sjetila prije -  napisala je jedna korisnica. 

- Ovo je odlično, ja ga uvijek zagrijavam i budem nestrpljiva - dodala je druga korisnica. 

Što jesti za život bez boli i upala? Stručnjaci otkrivaju koje namirnice uključiti u prehranu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije