Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su ju kritizirali

Tvrdi da je toliko lijepa da ju muškarci časte pićima i kada je njezin dečko s njom: ‘Kažu mi da nemam poštovanja’

Tik Tok
26.09.2023.
u 12:30

Pokazala je snimak sebe kako ispija piće sa svojim muškarcem pored sebe.

Jedna djevojka otkrila je da ima 'privilegiju ljepote', koja joj omogućava da dobiva besplatna pića od muškaraca u izlascima, čak i kada je njezin dečko kraj nje. Zbog toga su je mnogi korisnici društvenih mreža optužili da ne poštuje svog dečka, piše The Sun.

22-godišnja Renae Maskey (@naenae711531), snimila je sebe sa svojim dečkom u videu na TikToku. “Prava privilegija ljepote je dobiti dva pića čak i kad tvoj dečko sjedi pored tebe”, stoji u tekstu. Pokazala je snimak sebe kako ispija piće sa svojim muškarcem pored sebe. "Hvala vam, gospodine", dodala je u naslovu. Tko god da jesi."

@naenae711531

Thank u sir whoever u r 🙌🏽

♬ Bongos (feat. Megan Thee Stallion) - Cardi B

Video je privukao mnoge gledatelje koji su podijelili svoja razmišljanja u komentarima. "Toliko si lijepa da i njega časte pićem", našalio se jedan gledatelj. "Moćan par za stvarno", napisala je Renae. "Učinit ću ovo sljedeći put kad vidim zgodnu curu, neka se njezin dečko zapita", napisao je drugi.

"Zar ne?" odgovorila je Renae. "Drži ih na oprezu." "Ovo se jednom dogodilo bivšem i meni, ali je to poslao stariji par u baru. I oni su nam platili cijeli račun. Čudno, ali očito smo bili zahvalni", komentirala je treća osoba. "Činovi nasumične ljubaznosti rijetki su ovih dana", odgovorila je Renae. "Ipak, to je tako slatko."

"Slali su mi piva u Dominikanskoj Republici i moj čovjek ga je popio", napisala je još jedna korisnica. "Tako se to radi", složila se Renae. Međutim, neki gledatelji nisu bili zadovoljni što je Renae prihvatila besplatno piće. "Poštovanje bi bilo da nisi prihvatila ta pića, čudni ste svi ovdje", komentirao je jedan. "Zajedno smo ih popili, kako to misliš?" Renae je odgovorila. "Ne poštuju tvog muškarca i misle da te je dovoljno lako uzeti njemu", rekao je drugi.

'Ljudi govore da naša ljubav nije 'prava' samo zato što je supruga zgodnija od mene'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka*
Dalmatinka*
13:59 26.09.2023.

nekad je bolje biti ružan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije