Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična trudnoća

Trudna je 5 mjeseci i ima skroz ravan trbuh: 'Naraste samo kada jedem'

@nchan1
22.01.2024.
u 14:30

Iako su mnogi bili uzbuđeni da će vidjeti bebu kako raste u njezinom trbuhu, ona im nažalost nije mogla pružiti ono što su željeli.

U petom je mjesecu trudnoće i trbuh joj u potpunosti ravan, osim kada se fino najede. Nat (@nchan1) je podijelila svoju neuobičajenu situaciju u videu sa svojim TikTok pratiteljima. Mama, sada trudna sa svojim četvrtim djetetom, smiješila se na zahtjeve ljudi koji su se nadali da će vidjeti kako se njezina beba trza, piše The Sun.

Iako su mnogi bili uzbuđeni da će vidjeti bebu kako raste u njezinom trbuhu, ona im nažalost nije mogla pružiti ono što su željeli. Naime, kad je podignula plavu majicu s kapuljačom otkrila je - ravan trbuh. No, ova mama je uvjerena da će sve biti dobro. 'Ona je tu negdje', našalila se.

 

@nchan1 Shes in there somewhere🤣💕 #fyp #foryou #4thbaby #19weekspregnant #spring2024 ♬ original sound - M.M.

Nat je objasnila da je njezina djevojčica vidljiva tek nakon što je pojela veliki obrok. Druge su mame u komentarima podijelile sličnu situaciji. 'Zbog ovog se osjećam puno bolje! U šesnaestom sam tjednu i ništa', napisala je jedna žena.

'Uvijek osjećam da nešto nije u redu jer uopće nemam trbuh, a 15 tjedana sam trudna. Zbog ovoga se osjećam bolje', dodala je druga. Mnogima je bilo drago što je Nat odlučila podijeliti ovaj video: 'Tako mi je drago što nisam jedina! U dvadesetom sam tjednu i vidi se tek nakon što jedem. Počela sam se brinuti'.

Ginekolog objašnjava kako je moguće da žena ne zna da je trudna: 'Postoji više razloga'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije