Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti

Tri nove vrste zatvarača za tetrapak jamče veću sigurnost pića

zatvarač
nnn
28.03.2011.
u 12:30

HeliCap je navojni zatvarač koji se otvara u jednom potezu i konzumentima donosi lagodnost i sigurnost

Tvrtka Tetra Pak kreirala je i proizvela nove sustave zatvaranja pakiranja koji konzumaciju sadržaja čine jednostavnijom. Novi zatvarači DreamCap, LightCap i HeliCap omogućuju lakše otvaranje i minimalnu upotrebu plastičnog materijala, smanjuju troškove u proizvodnji, ali i pridonose zaštiti sadržaja pakiranja. “Tetra Pak se obvezao proizvođačima napitaka pružiti najširi mogući izbor rješenja za ambalažu,” rekao je Charles Brand, potpredsjednik Tetra Paka za marketing i upravljanje proizvodima.

“Ergonomski osmišljen DreamCap namijenjen je konzumaciji „u hodu“. Dugi vrat ovog zatvarača i njegova konstrukcija nude veću kontrolu i lakšu konzumaciju. LightCap je pak osmišljen za razna mlijeka i proizvode osjetljive na kisik. HeliCap je navojni zatvarač koji se otvara u jednom potezu i konzumentima donosi lagodnost i sigurnost.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kresimirn
12:37 28.03.2011.

a kolko bu to nas koštalo po proizvodu npr. mlijeka ?

LA
las35vegas
13:01 28.03.2011.

kaj bi bilo da nema svedjana-hehehehehehehehehe curilo bi na sve strane heheehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije