Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uljepšala im dan

Traži se ova Snjeguljica! 'Moj sin ima autizam i ne priča. Ona ga je smirila, grlila i ljubila!'

Facebook/Lauren Bergner
29.08.2019.
u 15:39

Posebno iskustvo u parku ganulo je sve do suza, a i Snjeguljica se i dalje traži

Postoji posebna čarolija u tematskom Walt Disney World parku na Floridi, a ove fotografije to i dokazuju. Žena odjevena kao Snjeguljica posvetila je posebnu pažnju dečku koji ima autizam, a na svojem je Facebook profilu sve podijelila majka dječaka Lauren Bergner. 

Obitelj je posjetila Disney World sa svojim šestogodišnjim sinom Brodyjem koji se na ovu avanturu spremao nekoliko mjeseci. Brody ima autizam i ne priča, a nekada ispušta neobične zvukove. Dugo su čekali u redu da upoznaju Snjeguljicu, a Brody je već bio umoran i bio je na vrhuncu sloma. Snjeguljica je napravila pravu stvar i odlučila pomoći dječaku, piše Upworthy. 

"Želim podijeliti s vama nevjerojatno iskustvo koje smo doživjeli u tematskom parku. Moj sin ima autizam i ne priča. Išli smo upoznati Snjeguljicu u 16:00 sati popodne. Moj sin je imao slom. Plakao je, a Snjeguljica je bila predivna. Ljubila ga je i grlila. Ležao je na njezinom krilu i plakao. Onda ga je povela u šetnju i odvojila od ljudi. Bila je nevjerojatna. Držala ga je za ruku, plesala s njim i sjedili su zajedno na klupici. Bila je pravi anđeo. Htjela bih joj osobno zahvaliti..." 

Netko je objavio i video dok Snjeguljica i dječak veselo trče. 

Majka je poslala e-mail poruku parku, a nada se kako će Snjeguljica vidjeti objavu. Ljudi u komentarima na objavi su oduševljeni ponašanjem Snjeguljice. "Prekrasna priča", "Dječak nikada neće zaboraviti taj događaj", "Danas trebamo više Snjeguljica", napisali su.

Pogledajte kako se odjenuti za razgovor na posao:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije