Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima svoju teoriju

'Toliko sam privlačna da ne moram nikad ništa plaćati, a muškarci me mole da me časte večerom'

Saffron Marie Boswell
22.12.2023.
u 12:30

Saffron Marie podijelila je svoj trik kako natjerati strance da joj kupuju stvari putem videa objavljenog na njezinom TikTok kanalu.

Jedna je žena podijelila da ne mora nikada ništa plaćati kad izađe van i da ima sposobnost natjerati nepoznate muškarce da joj plate večeru zbog svoje 'priličnosti'. Saffron Marie podijelila je svoj trik kako natjerati strance da joj kupuju stvari putem videa objavljenog na njezinom TikTok kanalu, gdje često objavljuje i videozapise kako posjećuje svog dečka u zatvoru, piše The Sun.

Opis videa @saffronmariexx glasi: 'Svatko je na neki način priličan, to je stav više od bilo čega drugog'. Rekla je: 'Privlačnost, tako da ne plaćate ništa u svom životu'.  Potom je podijelila snimku na kojoj odlazi u trgovački centar Westfield u trenirci i objasnila da ne mora biti otmjeno dotjerana da bi joj večera bila plaćena.

 

@saffronmariexx Every girl has pretty privilege its an attitude more than anything else😚 #grwm #storytime #fyp #fy #accent #essex #citygirls #striptok ♬ original sound - Saf✨

Saffron je odlučila pokazati svoje vještine u restoranu, gdje se našla s prijateljicom na večeri. Rekla je: 'Ne pokušavam nikoga prevariti ili ništa slično. Samo vam pokušavam pokazati da drugi mogu platiti vaš račun, čak i ako ste u ležernom izdanju'.

Kad su Saffron i njezina prijateljica stigle u restoran, naručile su koktele i hranu, a Saffron je rekla svojoj prijateljici da bi trebala naručiti što god želi jer one neće to platiti. Odabrala je 'žrtvu' za koju je odlučila da će platiti njihov račun i 'namamiti' ga kontaktom očima, namigujući i glasno pričajući kako bi muškarci trebali plaćati račune.

VEZANI ČLANCI: 

Saffron je rekla da joj je nakon ovih jednostavnih trikova konobar dodao salvetu od muškarca na kojoj je pisalo: 'Račun je plaćen. Dođi me pozdraviti'. Zatim je rekla: 'Možeš otići i pozdraviti ih ili ih jednostavno ignorirati'.

Korisnici TikToka požurili su u odjeljak za komentare videa kako bi podijelili svoje mišljenje o Saffroninom triku, a mnogi su je kritizirali jer ne troši vlastiti novac. Jedan korisnik je rekao: 'Bio bih više impresioniran da sama zarađuješ novac'. Drugi korisnik je dodao: 'Ovo nije privlačnost, ovo je buljenje u očajne 30-godišnjake s previše novca koji misle da se sviđaju mladoj djevojci'.

"Samo želim biti kućanica i usrećiti svoga muža, puštam mu čak i da spava s drugima":

Komentara 8

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
14:31 22.12.2023.

Ni štapom!

Avatar Bill Carson
Bill Carson
14:45 22.12.2023.

Višak kilograma, kila šminke, bahatost. Da, da, sve to muškarci vole.

AX
Axe
12:49 22.12.2023.

Dobro je, ti si bar odredila svoju cijenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije