Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljetna kampanja

Tko kaže da Chanelove torbice nisu za buntovne rokerice?

alice dellal
Foto: Chanel
1/3
19.03.2012.
u 00:01

Nakon što je krajem prošle godine postala zaštitno lice kolekcije Boy Chanel, stigla je i cijela kampanja s pankericom Alice Dellal u glavnoj ulozi

Još u prosincu prošle godine službeno je potvrđeno da je britanski model i pankerica u duši Alice Dellal "ambasadorica" nove Chanelove kolekcije torbica – Boy Chanel.

Iako je izbor te otkačene djevojke izazvao šok – jer kako jedna djevojka napola obrijane glave, tetovirana te nimalo profinjena može predstavljati eleganciju Chanelovih torbica – strasti su se smirile nakon što su u javnost izašle prve fotografije sa snimanja kampanje za koju je zaslužan sam Karl Lagerfeld.

Sada je konačno u javnost izašla cijela kampanja. Modni je kralj neobičnu Alice transformirao u elegantnu Chanelovu damu, no pritom je ostao vjeran njezinu "buntovnom" karakteru i pomalo "divljem" smislu za modu. Elegantne kožnate torbice, inspirirane torbama koje su nosili lovci, odlično stoje rokerici Alice te je i ovaj put Karl pokazao istančan modni "njuh". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije