Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija baby boom

Tko će uspjeti: 50 parova želi začeti baš ovaj vikend

osrečki (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
11.02.2011.
u 12:00

Obitelji Osrečki i Molnar Kolen odlučile su podijeliti s nama svoje priče i priznati nam kako su se odlučili prijaviti u akciju u kojoj je osigurana i bogata nagrada za one koji u subotu začnu dijete.

Oni su mladi, zaljubljeni, uspješni u svojim poslovima i imaju kćeri. Do potpune sreće nedostaje im još jedno dijete. Zato su sebi zadali nimalo jednostavan zadatak – začeti drugo dijete ovaj vikend u akciji Soundset Baby Boom.

Noć bez “gosta” u postelji

Čini se da ni začeti dijete više nije tako jednostavno, a i ne može proći bez budna oka javnosti. Iako je riječ o nečem intimnom, obitelji Osrečki i Molnar Kolen odlučile su podijeliti s nama svoje priče i priznati nam kako su se odlučili prijaviti u akciju u kojoj je osigurana i bogata nagrada za one koji u subotu začnu dijete.

– Akcija radijske postaje zvučala je zanimljivo, uz ostalo djelovala je i kao prilika za zabavu, a mi ionako razmišljamo o drugom djetetu pa nam se zapravo sve uklopilo u planove – objašnjava Ivan Molnar kojeg je na akciju uputila supruga Lidija Kolen.

Njihova dvogodišnja kći Una mali je krivac zašto su i oni dospjeli među 50 parova koji će ovog vikenda pokušati začeti dijete...

– Kao razlog zašto bismo baš mi trebali sudjelovati naveo sam da nam je teško napraviti drugo dijete jer redovito imamo gosta (kćer Unu) u postelji – kroza smijeh priznaje Ivan Molnar.

Plan obećava: romantična večera, noć u luksuznom hotelu, zabava u povodu Valentinova, romantičan film...

No supruga Lidija svjesna je težine zadatka u koji su se upustili.

– Znamo da je mala šansa za dijete, stvarno se treba sve podudariti, ali bilo bi nam drago kad bismo uspjeli začeti dijete. I jako me zanima koliko će parova u tome uspjeti – kaže Lidija Kolen.

Bitno da je živo i zdravo

U iščekivanju rezultata cijela je njihova obitelj, ali i nekoliko prijatelja kojima su rekli za opak plan, a hoće li mala Una dobiti bracu ili seku, posve je svejedno.

– Nema veze što je, najvažnije je da je živo i zdravo. Ne uspijemo li, nećemo biti razočarani – složna je obitelj Molnar Kolen.

Problem “trećeg” u postelji ima i obitelj Osrečki, a da je vrijeme za drugo dijete na znanje im je dala njihova trogodišnja kćerčica Kiara.

– Naš je plan bio da će drugo dijete doći kada to Kiara zatraži. Počela je intenzivno tražiti društvo pa sam nas odlučio prijaviti – kaže Zlatko Osrečki.

Uz dijete u obitelji, teško je pronaći vremena za romantične izlaske i večere.

– Nismo imali ideja za Valentinovo, a sve se dogodilo u vrijeme kada intenzivno razmišljamo o drugom djetetu. Kiara već tri godine spava između nas. Uvjet je da će se maknuti iz naše postelje kada dobije društvo – kažu Zlatko i Sandra Osrečki o sklopljenom sporazumu s Kiarom koju će baka i djed čuvati dok roditelji budu radili na prinovi.

Iako mama Sandra želi opet djevojčicu, tata Zlatko priznaje kako je teško s dvije žene u obitelji.

– Sam sam s dvije žene u kući, pa bih htio sina – iskreno je priznao.

Kako god bude, obje obitelji bit će zadovoljne.

Nagrada koja osigurava sve za prvu godinu djetetova života ako beba dođe za točno devet mjeseci najmanje im je važna. Bitno je dobro se zabaviti: u kinu, na večeri, u postelji...

Komentara 30

AN
Antiša
20:53 17.05.2011.

Dajte ovo već jednom obrišite...

AN
ante223
12:07 11.02.2011.

E moj zlatko da ja imam takvu zenu ima bi vec 30 djece,svaki vikend bi bila akcija!!

Avatar blackula9
blackula9
17:18 11.02.2011.

ako ne bude išlo uskačem:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije