Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'polako, nema žurbe...'

Buduća mama si u trudovima radi pletenice: 'Jako me boli, ali ne idem roditi dok ne završim!'

TikTok/@secora
27.04.2022.
u 11:30

Budući da su joj trudovi počeli ranije nego je očekivala u videu je inzistirala i da 'neće roditi dok joj mama ne dođe, da ne propusti rađanje unuke'.

Iako će većina majki reći da dok su rađale nisu stigle misliti o svom izgledu, s vremena na vrijeme se na društvenim mrežama jave trudnice koje ponosno pokazuju da su dotjerane i u najvećim bolovima usred poroda... Jedna je tako na TikToku, dok joj je suprug zvao rodilište da provjeri trebaju li krenuti, bila toliko odlučna u tome da dobro izgleda kad joj beba stigne na svijet da je čak sebe uvjerila i da 'nema još prave trudove', samo da si prije odlaska u bolnicu dovrši pletenice u kosi.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Amerikanka Secora Hawk je objavila video u kojem si savršeno mirna i sabrana pokušava do kraja napraviti frizuru, dok istovremeno govori da je u 'najvećim bolovima ikad...'

- Upravo sam se otuširala kako bih mogla ponovno isplesti kosu prije nego što bol opet počne - rekla je ona između dvije pletenice i dva truda, a na snimci se vidi i kako na trenutak pauzira s frizurom dok duboko udiše za vrijeme jedne kontrakcije.

Budući da su joj trudovi počeli dan ranije nego je očekivala, 'svojeglava' je trudnica u videu prije ovog čak inzistirala i da 'neće roditi dok joj mama ne dođe', da ne propusti rađanje prve unuke...

@secora Reply to @diannahawkins0 extended cut 🥲 this was at 10pm and I had her a few hours later at 2:56am #laboranddelivery #momsoftiktok ♬ original sound - Secora Hawks

- Ne smijem imati jake trudove jer mi mama neće doći do sutra... - kaže ona, a dodaje i da za sutra ima i dogovor za ručak s tatom, pa se nada da će bol sama prestati.

Ipak, bez obzira na njene želje samo nekoliko sati kasnije je svijet ugledala njena kćerkica, a mama ju je dočekala - s pletenicama u kosi.

Njen je video imao više od 13 milijuna pregleda, a većina ju je pratiteljica podržala u namjeri da prije odlaska u bolnicu uredi frizuru, hvaleći ju i što je ostala tako pribrana i smirena.

- Kako si tako mirna? Ja bih već urlala na podu! - napisala je jedna pratiteljica, a mnoge su se mame prepoznale u takvom inzistiranju da još ne rode u trenucima kad su zapravo već rađale, prenosi Mirror.

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije