Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki se i ne slažu

Tiktokerica podijelila: 'Preko madeža tetoviram cvijeće i tako ih prekrivam!'

Tik Tok
19.04.2022.
u 15:30

Amanda je rekla kako joj to pomaže da se osjeća bolje i da joj podiže samopouzdanje, ali da ipak pazi da ne tetovira madeže koji imaju potencijal biti kancerogeni

Amerikanka Amanda Jean na Tik Toku je otkrila da joj je prekrivanje madeža s cvjetnim tetovažama pomoglo podići samopouzdanje, a trenutno je, kaže, u procesu pretvaranja madeža na rukama i prsima u male tetovaže cvijeća, prenosi The Sun

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

U kratkom videu koji je objavila Jean pokazuje nekoliko svojih madeža koje je već pretvorila u tetovaže; jedan joj je madež tako poslužio kao pupoljak, a laticama oko njega je upotpunila sliku tratinčice. Ideju je, kaže, dobila od druge korisnice društvenih mreža koja je svoje pjegice pretvorila u male zvijezde. 

Njen je video pregledan preko 254 tisuća puta, a korisnici se nisu suzdržavali od komentiranja.

- Opsjednuta sam ovom idejom, moja mama će kriviti tebe... - našalila se jedna korisnica.

"Genijalna ideja, kako mi to prije nije palo na pamet.",komentirala je druga, a treća je dodala: "Apsolutno želim ovo!"

 

@salamandajeans @bastardfroggy gave me the idea when they turned their freckles into little stars. #tattoos #tinytatts #fearofneedles #almostfainted #needmoreink ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Autorica je napisala i  da je njoj ova ideja puno pomogla sa samopouzdanjem, te da se osjeća puno bolje otkad je započela s tetoviranjem. Ipak, neki su ju upozorili da bi to moglo biti opasno, ako neki od madeža ostane kancerogen.

- To je slatko, ali tako će ti biti teže pratiti potencijalni rak kože, što je jako važno - napisao je jedan od zabrinutih korisnika, a mnogi su se složili s njim.

- Budite bez brige. Nismo dirali nijedan madež koji je izdignut ili koji izgleda sumnjivo, isključivo one sitne - odgovorila je Amanda u komentarima.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije