Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBAJTE!

Zanimljivi TikTok beauty trikovi koje vrijedi isprobati: 'Malo maslinovog ulja raspetljat će ogrlicu!'

Tik Tok
08.04.2022.
u 07:00

Video je skupio više od 28 milijuna pregleda, a njezini pratitelji zahvalili su joj na domišljatim trikovima

Tik Tokerica imena Raina Monet stekla je veliki broj pratitelja na društvenim mrežama svojim videima u kojima iznosi savjete za djevojke i domišljate trikove. Raina dijeli savjete za šminkanje, za njegu kose i kože, kao i neke trikove za odjeću ili, primjerice, nakit.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Tako je nedavno objavila video u kojem pokazuje način na koji ćete brzo otpetljati ogrlicu, kao i stvar koju trebate napraviti kako bi vam parfem potrajao cijeli dan, prenosi The Sun.

- Ako imate problema s raspetljavanjem ogrlica, uzmite malo maslinovog ulja i nanesite ga na mjesto gdje se stvorio čvor - rekla je Raina u videu, te demonstrirala kako joj se lanac od ogrlice raspetljao u roku od nekoliko sekundi.

U drugom dijelu videa demonstrirala je drugi zanimljivi trik kojim je pokazala način na koji možete produžiti miris parfema na sebi.

 

@rainamonet_ Girl tips I wish I knew sooner part 22 #girltips ♬ Skate - Trees and Lucy

- Ako želite da parfem potraje cijeli dan, nanesite vazelin na pulsne točke na tijelu, a to su zapešće, mjesto iza ušiju i iza vrata. Nanošenje vazelina na ta mjesta, prije nego što nanesete parfem, omogućit će balzamu da djeluje kao dodatna hidratantna baza, što znači da će se miris zadržati puno duže - dodala je Raina.

Video je skupio više od 2,8 milijuna pregleda, a njezini pratitelji bili su zahvalni na ovim zanimljivim savjetima i trikovima.

- Moram ovo probati, možda uspijem spasiti svoju najdražu ogrlicu - napisala je jedna pratiteljica.

- Moja ogrlica je bila zapetljana dva tjedna pa sam probala ovaj trik i stvarno djeluje - komentirala je oduševljeno druga pratiteljica.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije