Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI ZNALE

Tiktokerica objasnila na što treba paziti kod izbora grudnjaka: 'Obratite pažnju na traku na leđima!"

Tik Tok
08.04.2022.
u 11:30

Njezin je kratki video postao viralan s gotovo 191 tisuću pregleda u samo jednom danu, a mnoge su joj pratiteljice zahvalile na korisnom savjetu.

Mnogim je ženama poznata muka s pravim izborom grudnjaka koji prema nekim anketama više od polovice pogrešno bira. Zato je jedna TikTok korisnica odlučila objasniti kako ćete znati odgovara li vam grudnjak ili ne, i to bez da si mjerite obujam prsa.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Zbog svojih korisnih savjeta Jennifer Warnes na Tik Toku ima poveći broj pratitelja, a ovaj je video odlučila objaviti nakon što su  neke njene pratiteljice u komentarima na prošli napisale da su uvjerena godinama nosile krivu veličinu grudnjaka. 

- Traka na leđima ne smije biti opuštena jer onda gubite potporu - objasnila je Jennifer u videu.

U videu ona nosi crni grudnjak i demonstrira kako grudnjak treba stajati, a prevelik je, kaže, ako vam se ta traka tijekom dana širi. Zato treba tražiti grudnjak koji će ostati paralelan sa strukom i čija se traka ne podiže s pokretima ruku.

 

@itsjenwarnes Reply to @.beavv most of us are! You’re not alone 🥲 #braschool #bratok #brafitting #bratips ♬ original sound - Jennifer Warnes

Iako traka koja je na leđima pod blagim kutom obično znači da je prevelika za vaš grudni koš, Jennifer ističe da bi to moglo značiti i da se grudnjak jednostavno može rastegnuti, piše The Sun.

Njezin je kratki video brzo postao viralan i skupio je gotovo 191 tisuću pregleda u samo jednom danu, a mnoge su joj pratiteljice zahvalile su joj na korisnim savjetima.

- Mislila sam da sam samo čudno oblikovana kada mi se grudnjak povlačio gore... - napisala je jedna pratiteljica.

- Sada mi je jasno zašto mi se to grudnjak uvijek podizao, hvala na savjetu! - dodala je druga.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije