Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

TikTok nas je naučio kako ispravno koristiti otvarač za limenke: 'Lakše je i sigurnije'

Shuttershock
29.06.2023.
u 15:30

Ovaj mali, ali moćni trik čini otvaranje limenki daleko lakšim i čišćim, dok uvelike smanjuje rizik od nezgoda.

Usred mnoštva zabavnih i korisnih informacija koje kruže TikTokom, postoji trend u kojem korisnici dijele najvrjednije savjete i trikove koje su naučili u aplikaciji. To se događa od početka 2021., ali uvijek postoje nove stvari koje se dijele pod hashtagovima kao što su #thingsilearnedontiktok i #tiktoktaughtme. Videozapisi obuhvaćaju različite teme, poput savjeta za čišćenje kuće, prečaca za iPhone, bizarnih kućnih lijekova, trikova za rješavanje štucanja i, naravno, mnoštva kuhinjskih trikova, prenosi Simply Recipes.

Jedan od najomiljenijih i najčešće korištenih TikTok kuhinjskih trikova bio je kako pravilno koristiti otvarač za konzerve na lakši i sigurniji način. TikTokerica Julie Eigenmann podijelila je ovaj trik u srpnju 2020. i potpuno je promijenila naš pristup otvaranju limenki. Evo kako to funkcionira:

 

@julie_eigenmann #tutorial #howto #hack #kitchenhack #kitchentip #waitwhat #fyp #foryoupage #learntok #learnontiktok #canopenerhack ♬ How You Like That - BLACKPINK

Umjesto postavljanja otvarača za konzerve s oštricom s unutarnje strane i okretnom ručkom s vanjske strane, okrenite ga za 90 stupnjeva tako da ručka bude na vrhu. Pričvrstite oštricu i okrenite je do kraja. Zarezat će se ispod poklopca, što će rezultirati čistim rezom i zadržati cijeli poklopac pričvršćen za otvarač za konzerve, što ga čini lakim za uklanjanje bez upotrebe prstiju. Ovaj mali, ali moćni trik čini otvaranje limenki daleko lakšim i čišćim, dok uvelike smanjuje rizik od nezgoda.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije