Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše?

TikTok korisnica pokazala svoju jutarnju rutinu: 'Da se stignem spremiti do 8, ustajem već u 6 sati'

TikTok/@kbellbeauty
04.04.2023.
u 14:30

"Ni ne treba ti šminka", piše jedna korisnica u komentarima, a i mnoge druge zaključuju da je djevojka prirodno lijepa, te da joj šminka uopće nije potrebna.

Jedna je beauty obožavateljica nedavno na TikToku podijelila svoju jutarnju rutinu koju svaki dan, kaže, slijedi bez iznimke prije nego je spremna izaći iz kuće. Amerikanka Kaitlynn Bell je ispričala da se svaki dan budi točno u šest sati; kako bi do osam stigla nanijeti kompletni make up i  napraviti frizuru.

Detalje svog režima je tako otkrila u videu naslova "spremi se sa mnom", kakav u zadnje vrijeme objavljuju mnoge djevojke na TikToku. Kao što je pokazala, čim ustane Kaitlynn odlazi u kupaonicu gdje prvo ispod očiju nanosi gel maske, kako bi smanjila eventualne otekline nastale preko noći.

Nakon toga, Tiktokerica preko lica prolazi s dermarollerom, uređajem koji s kože uklanja mrtve stanice i tako ju regenerira. Kad je gotovo, prelazi na kovrčanje kose. Zatim po kosi raspršuje lak i skida maske ispod očiju, a tek onda počinje s rutinom njege kože koja uključuje nanošenje seruma za oči, hidratantne kreme i lagane podloge kao baze.

@kbellbeauty happy happy Monday #grwmroutine #earlymorningroutine #grwmmakeup #makeuptutorial ♬ Just A Little While - The 502s

Nakon toga, Kaitlynn počinje raditi na ostatku svog make upa - od konturiranja do korektora koji nanosi koristeći beauty blender i četkicu, što rezultira besprijekornim finišom. Kad napokon dobije željeni izgled, Kaitlynn koristi setting sprej kako bi joj šminka cijeli dan ostala postojana, a licu daje završne detalje nanošenjem kremastog rumenila i četkanjem obrva.

Pretposljednji korak njenog šminkanja je nanošenje neutralne nijanse sjenila i malo svijetle maskare kako bi dodatno naglasila oči, a premda su mnogi na platformi hvalili njen prirodni make-up look, drugi su komentirali kako je djevojka lijepa i bez svega toga, te kako 'bez veze gubi vrijeme'.

"Ni ne treba ti šminka", piše tako jedna korisnica, a i mnoge druge zaključuju:

“Prirodno si lijepa, nemoj sve to stavljati na sebe", prenosi The Sun.

Potrošila je 7000 kuna na raspetljavanje kose: 'Mislila sam da ću morati obrijati glavu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije