Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncentrirajte se

Teže je nego što se čini: Hoćete li moći pronaći patkicu sa čuperkom na glavi?

PlumbNation
21.01.2024.
u 06:00

Jedna od pet osoba odustane od mozgalice

Nova zanimljiva mozgalica izaziva ljude da uoče patku s čuperkom na glavi skrivenu među redovima gumenih patkica. Zvuči dovoljno jednostavno, ali mislite li da ste dovoljno vješti da je pronađete i pobijedite rekord? 

Šarenu zagonetku stvorila je tvrtka PlumbNation sa sjedištem u Velikoj Britaniji, a kako piše The Sun, kreatori su otkrili kako jednoj od deset osoba treba više od pet minuta da pronađe patku sa čuperkom, dok je jedna od pet osoba potpuno odustala.

Foto: PlumbNation

Ako ne možete pronaći gdje se patkica sakrila, pokušajte pogledati lijevu stranu ilustracije. Ako je još uvijek ne možete uočiti, pogledajte rješenje:

Foto: PlumbNation

Jeste li uspjeli pronaći patkicu sami ili ste ipak trebali pomoć? 

Ne mogu se 'isključiti': Ovim horoskopskim znakovima samo je posao na pameti! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije