Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisna o iglama

Tetovirala je cijelo tijelo i potrošila 15 i pol tisuća eura, a sve zbog oca: Ja sam klasična tatina curica'

Nadine Anderson
03.09.2023.
u 07:50

Njen tata na sebi ima mnogobrojne tetovaže i dva 'sleevea', odnosno kompletno istetovirane ruke, koje je Nadine oduvijek htjela dok je odrastala.

Nadine Anderson odlučila je zapamtiti svog oca na drugačiji način te mu je odlučila posvetiti posebnu sliku. Ova 23-godišnjakinja iz škotskog Dundeeja u spomen za svog oca odlučila je istetovirati cijelo tijelo, piše nypost.com. Za sebe je rekla da je 'klasična tatina curica', a i oduvijek je htjela biti kao on. Njen tata na sebi ima mnogobrojne tetovaže i dva 'sleevea', odnosno kompletno istetovirane ruke, koje je Nadine oduvijek htjela dok je odrastala.

Nadine je svoju prvu tetovažu napravila čim je to bilo legalno dozvoljeno, a ona je bila drvo života na njenoj podlaktici. Kaže kako od svoje prve tetovaže postala je ovisna o iglama i boji te je u zadnjih pet godina drastično promijenila svoj izgled.

VEZANI ČLANCI: 

Uz mnogobrojne tetovaže koje je napravila, uključujući 'blackout' tetovažu, to jest cijelu crnu tetovažu, Nadine je napravila i mnogobrojne piercinge, 'sacrification' na glavi i razdvojeni jezik. Sve te 'zahvate' platila je oko 15 500 eura, a oni pokrivaju čak 90% njenog tijela. No, Nadine u svojoj budućnosti ne vidi prestanak s tetoviranjem. U planu joj je još tetovaža ispod desnog oka i nadopunjavanje mjesta koja nemaju dovoljno boje.

Iako joj mnogi govore kako si je tetovažama uništila život i da neće moći naći posao, kaže kako to nije istina jer ona već ima stalan posao, svoj stan i svaku tetovažu si je sama platila. Nadine kaže kako voli svoje tetovaže i jako je ponosna na njih, ali savjetuje ljude da prije tetoviranja dobro razmisle jer su one trajne.

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dars
Dars
14:38 03.09.2023.

Sad će vjerojatno postaviti pitanje da zašto ju nitko ne želi zaposliti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije