Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Terme Tuhelj – ljetna avantura uz odličnu first minute ponudu

Terme Tuhelj
Foto: Žiga Intihar
1/8
PR
Autor
PR članak
26.01.2016.
u 08:15

Ako ste ljubitelj toplijih dana u godini, dobre zabave i odličnih evenata, ljetni odmor u hotelu Well**** Terme Tuhelj pravo je rješenje za Vas. Krenite u istraživanje Hrvatskog zagorja, otkrijte blagodati kontinentalne Hrvatske i opustite se u najprestižnijim termama. Za to u Termama Tuhelj pripremaju i odličnu first minutu ponudu.

Obiteljska avantura za pamćenje

Vodene atrakcije, ljetna pozornica s animacijskim aktivnostima za sve uzraste, večernja animacija u neponovljivoj SpaAreni i odlična All inclusive ponuda uz GRATIS boravak za 2 djece do 12 godina uz first minute popust čak do 25%, idealan su izbor za ovogodišnje ljetne praznike. Terme Tuhelj svojom bogatom ponudom sadržaja pravi su izbor za ljetne praznike. Kupat ćete se u najvećem vodenom parku u Hrvatskoj s unutarnjim i vanjskim kupalištem koji uz brojne vodene atrakcije sadrži i tobogan s 5 traka, bazen s valovima, dječji vodeni grad, vodenu rijeku u kojoj ćete plutati na velikim gumonima i odličan koktel bar gdje ćete se rashladiti od ljetnih vrućina.

Dok ispijate osvježavajuća pića, plesat ćete u ritmu glazbe koja dolazi s ljetne pozornice, a vaša djeca odlično će se zabavljati uz maskotu Tuhija, nagradne igre, sportska natjecanja i kreativne radionice. Navečer ćete zaplesati i zabaviti se uz večernju animaciju u SpaAreni, prošetati do restorana Dvorac Mihanović i uživati u odličnoj gastronomskoj ponudi zagorskih specijaliteta. Probudit ćete osjetila u Svijetu sauna s jedinstvenim sauna programima ili pak krenuti u istraživanje okolice Hrvatskog zagorja.

First minute ponudu moguće je rezervirati do 15.3.2016. godine gdje ćete puno uštedjeti jer ćete za 4 dana/3 noći izdvojiti samo 2.458,50 kn za četveročlanu obitelj!

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti! Samo morate pronaći mjesto na plaži Vodenog planeta i doživljaj ljeta može početi!

Želite prijaviti greške?