Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pas kao osobni trene

Tenisice, povodac i u šetnju s četveronožnim ljubimcem

carla ljubic
Davor Višnjić/Pixsell
07.02.2011.
u 15:30

Šetnje sa psima tjeraju vlasnike na čak 186 minuta šetnje tjedno, što je minimalno vrijeme vježbanja i hodanja koje preporučuju liječnici

Gotovo da nema žene koja nije barem jednom bila na dijeti ili barem ozbiljno razmišljala o tome. Rijetke su sretnice s brzim metabolizmom i one koje ne moraju razmišljati o kalorijama. Kontrolirana prehrana, odricanje, vježbanje i vječna potraga za prečacem koji bi nas odveo do idealne linije moto su svake žene s ‘'ljubavnim'’ oblinama. No, eto novosti koja bi vam u tome mogla pomoći, a donosi je Pourfemme.

Nova zanimacija je "Dog walking", idealan način za gubitak tjelesne težine, ali ili šetnju vašeg četveronošca. Ne samo da ćete oboje biti sretniji i zdraviji nego ćete parkom zamijeniti računalo, televizor i kauč – neka pas postane vaš ‘'osobni trener''. Istraživanje provedeno među Talijanima pokazalo je da je da se dvije trećine vlasnika pasa uspješno, upravo uz ljubimce, bore protiv sjedilačkog načina života.

Šetnje sa psima mobiliziraju vlasnike na čak 186 minuta šetnje tjedno, što je minimalno vrijeme vježbanja i hodanja koje preporučuju liječnici. Osim toga, ovakva aktivnost pomaže u rješavanju emocionalnog stresa. Što se čeka? Tenisice, povodac i s ljubimcem u šetnju. Neka vam ne bude teško ni kada je hladno ili pada mrak, šetnja će biti dobra za oboje.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mica1111
22:00 07.02.2011.

...ipak je ljepše sa dvonošcem...ovo je samo kompenzacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije