Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Viralni trend u svijetu tetovaža: Sve više ljudi tetovira svoj horoskopski znak na lice

TikTok/@daisylovesick
09.05.2022.
u 14:30

Točke nikada ne spaja jer, tvrdi, uz dobar odabir nijanse prirodnije izgledaju ako nisu jasno povezane.

Tattoo umjetnica iz Australije postala je nedavno viralna nakon što je pokazala kako klijentima na licu tetovira horoskopske znakove. Daisy Lovesick (@daisylovesick) sama je, kaže, osmislila tetovaže u kojima se u točkicama (ili pjegicama) na licu radi 12 sazviježđa, ovisno o znaku.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Australka na TikToku ima više od 375.000 obožavatelja, a objasnila je da, prije nego što počne sa tetoviranjem koristi plastični podložak da na licu točno označi gdje idu pjegice.

@daisylovesick Reply to @samjtodd Rainbow freckle healing update 🎨 #rainbowfreckles #freckletattoo #facetattoo ♬ On The Dance Floor (Instrumental) - BLVKSHP

- Danas radimo sazviježđe Lava -  kaže ona na početku svog videa u kojem je iznad zvijezda klijentici na lice dodala i malenu pjegicu u obliku polumjeseca .

Točke nikada ne spaja jer, tvrdi, uz dobar odabir nijanse prirodnije izgledaju ako nisu jasno povezane.

Većina klijenata koji je posjete odluče se, priča, tetovirati oba obraza, na primjer svoj i partnerov znak ili pak horoskopski znak svog djeteta.

@daisylovesick HEALED BABY 🌈 rainbow frecks 🎨 #rainbowfreckles #freckletattoo #facetattoo #tattooartist ♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) - Dusty Sky

- Smislene, slatke i suptilne male tetovaže! - zaključila je umjetnica koja dodaje i da je u zadnje vrijeme potražnja za ovakvim tetovažama višestruko porasla pa posla ima više nego ikad.

- Super je, želim si to napraviti! - komentirala je jedna pratiteljica, a mnogi su preko TikToka pokušali s Daisy dogovoriti neki termin, prenosi The Sun.

Tetovirao 90 posto tijela i ne planira stati!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije