Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijeđen je

Tata shrvan nakon što mu je supruga lagala o spolu bebe: ‘To je potpuna izdaja!’

Shutterstock
17.08.2023.
u 12:30

Budući tata propustio je ženine preglede u ranoj trudnoći zbog nužnih radnih putovanja, pa je njezina majka došla na njih u njegovoj odsutnosti

Budući otac kaže da je ostao "shrvan" nakon što je saznao da mu je supruga lagala o spolu njihove nerođene bebe, ali sada strahuje da je možda malo "pretjerao". Prema riječima ovog 32-godišnjaka, koji čeka svoje prvo dijete, nikada nije imao jaku vezu s vlastitim ocem i oduvijek je "zamišljao" tako blizak odnos sa svojim budućim sinom. Njegova trudna supruga odavno je bila svjesna njegove "duboko ukorijenjene želje" za sinom, toliko da je odlučila lagati kako bi zaštitila njegove osjećaje, piše Mirror

Budući tata na kraju je propustio ženine preglede u ranoj trudnoći zbog nužnih radnih putovanja, pa je njezina majka došla na njih u njegovoj odsutnosti. Po povratku je bio presretan kada je čuo da čekaju dječačića, no nije sve bilo kako se na početku činilo.

VEZANI ČLANCI:

Obraćajući se Redditu, uznemireni tata je napisao: "Uložili smo puno i financijski, ali i emocionalno: plavu dječju sobu, predmete s temom dječaka, čak smo mu dali ime po mom pokojnom djedu. Međutim, slučajna opaska njezine majke otkrila je da ćemo dobiti djevojčicu. Moj supruga je priznala da je znala od početka, ali nije mi rekla, misleći da štiti moje osjećaje. Bio sam shrvan, osjećajući težinu prošlih povreda i novih izdaja. U svojoj sam boli raščistio dječju sobu i, u trenutku sam žaljenje, rekao njezinoj majci da nije dobrodošla na nadolazeće obiteljske događaje, smatrajući je dijelom prijevare."

Neimenovani muškarac dalje je pojasnio da još uvijek voli svoju suprugu i da je njegova ekstremna reakcija posljedica "duboko ukorijenjenih emocija i trauma iz prošlosti". Sada duboko žali zbog svojih postupaka i u potpunosti priznaje da je pretjerao, ali ne zna što dalje učiniti. Iako su se mnogi korisnici Reddita složili da njegova supruga nije smjela lagati, također su smatrali da je bijesni tata još potpuno pretjerao jer se tako ponašao. Mnogi su ljudi čak razumjeli zašto je supruga bila pod pritiskom da laže, sudeći po tome koliko je on bio razočaran mogućnošću da ima djevojčicu.

"Također, previše očekujete od nerođenog djeteta. Što da ste imali dječaka, ali on nije bio toliko zainteresiran za ovaj intenzivan odnos između oca i sina za kojim žudite? Može li bilo koji odnos između oca i sina u stvarnom životu zapravo uopće zadovoljiti vašu zamisao toga koja bi trebala izliječiti vaše rane iz prošlosti? Vaša su djeca stvarni ljudi, nemojte ih pripremati za neuspjeh tako što ćete imati sva ta čudna očekivanja o tome kako će poboljšati vaše postojeće traume." Druga korisnica se složila: "Činjenica da su muškarci često razočarani samim našim postojanjem kao žena, čak i u maternici, nastavlja naglašavati grozan pogled društva na žene. Žao nam je što postojimo? Žao mi je što mislite da ne možete imati neke svoje fantazije s nama kao što biste to mogli imati s dječacima? Zapravo ste vi ti koji nas ne želite uključiti zbog arhaičnih rodnih uloga . Zašto pretpostavljate da bi sin želio raditi sve te stvari s vama?!? Nije trebala lagati, ali sasvim je jasno zašto jest."

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije