Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATO, ZAR NE?

Tata djeci napravio bazen od starih drvenih paleta, a ‘trolovi’ mu poručili: ‘Raspast će se i poplavit ćete susjedstvo!'

Tik Tok
20.07.2022.
u 10:30

U videu je prikazan kako radi prostor za bazen, a zatim ga označava paletama. Nakon toga ih je pričvrstio jedne za druge i stavio vodootpornu foliju

Jedna je žena ispričala kako je njezin suprug preuredio njihov stražnji vrt kada je odlučio sagraditi bazen od starih paleta koje su dugo vremena samo 'ležale' u garaži. Unatoč brojnim 'trolovima' na društvenim mrežama koji su sumnjali u njega i komentirali da je to potpuni promašaj, par je nedavno podijelio rezultate koji su daleko od promašaja, piše The Sun.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

Korisnica Tik Toka Kayla Harrison prvotno je na svom profilu objavila video u kojemu je napisala da njezin muž ima ideju o izgradnji bazena. U videu je on prikazan kako radi prostor za bazen, a zatim ga označava paletama. Nakon toga ih je pričvrstio jedne za druge i stavio vodootpornu foliju. Kaya je zatim upitala korisnike misle li da će projekt upaliti, a odgovori su bili poprilično oštri.

- Kada se bazen raspadne poplavit ćete susjedstvo - napisao je jedan korisnik.

"Naravno da neće uspjeti, nemojte to raditi",komentirao je drugi, a treći je dodao: "Dobar trud, ali puno ćete čistiti."

 

@organizedhomeandlife #answer to @spidermark790 68 million views later. #diyproject #palletpool ♬ original sound - Kayla Harrison

Međutim, Kayla i njezin suprug nisu htjeli odgovoriti ništa na komentare, već su odlučili snimiti video gotovog projekta i pustiti da on govori sam za sebe. U tom zasebnom videu Kayla je u opisu upitala korisnike je li to ono što su očekivali, a zatim je pokazala veliki bazen, upotpunjen s elegantno obojanim sivim paletama, pa čak i malim ljestvama za ulazak. 

Tada je također puno ljudi komentiralo video, no ovoga puta su imali samo riječi hvale, a neki su i priznali da su pogriješili.

- Iskreno mogu reći da sam mislio da će biti potpuni promašaj  i stvarno sam bio u krivu. Izgleda sjajno - napisao je jedan od njih. 

Mladić peče hamburgere, odreske i torte u automobilu na suncu u kojem temperature dosežu skoro 100°C

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije