Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit proljeća

Talijani potukli konkurenciju: Svi nose Pradu, D&G i Gucci

naslovnice (1)
Arhiva
20.04.2011.
u 09:10

Na naslovnicama važnijih modnih časopisa modeli su se čak 42 puta pojavili u kreacijama D&G, 48 puta u Pradi, a treće mjesto pripada Gucciju

Ima nekih modnih kuća koje u određenoj sezoni - uz izvrsnu kolekciju i dobru promociju - doista savršeno pogode ukus modnih urednika diljem svijeta. Ove je sezone to Prada sa 48 naslovnica, o kojoj smo nedavno pisali, a za vratom joj puše modni dvojac Dolce & Gabbana.

>> Pogledajte naslovnice Miuccije Prade, među kojima i je i sama Anna Wintour.

Neki se outfit iz Dolce & Gabbana kolekcije za proljeće/ljeto 2011. od početka godine do danas pojavio na naslovnici čak 42 važnija glossy modna magazina. Najviše naslovnica otpada na Vogue i Elle, čijim se urednicima bijela kolekcija radno nazvana "vjenčanja sa Sicilije" posebno svidjela.

Nakon Prade i Dolce & Gabbane po broju naslovnica slijedi još jedna poznata talijanska modna kuća - Gucci. Čini se da su ove sezone Talijani apsolutno potukli  konkurenciju do nogu. 

>> Sve 42 naslovnice Dolce & Gabbane pogledajte OVDJE. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije