Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tajne savršenog sna

Le Meridien Lav (1)
Foto: Le Meridien Lav
1/9
PR
Autor
PR članak
09.01.2012.
u 09:55

Hotel Le Méridien Lav, luksuzni resort smješten na samoj plaži, usred okoliša prožetog zelenilom vrtova, inspirativno mjesto na obali Mediterana kakav je nekada bio...

Ova oaza mira savršen je odabir za apolutni odmor. Le Méridien nudi unutar svog otvorenog, panoramskog interijera raskošan smještaj sa zapanjujućim pogledom na kristalno plavo more i obližnje otoke.

Već sam ulaz u hotel pruža osjećaj kao da gost iza sebe ostavlja stvarni svijet, a ulazi u sferu užitka, stimulansa, relaksacije.
Njegove sobe i apartmani idealan su kutak za opuštanje, odmor, ugodu svim čulima. No, koja je prava tajna savršenog sna, koji je, znamo, najvažniji preduvjet za postizanje stopostotnog odmora, a o kojemu svjedoče svi zadovoljni gosti ovoga hotela?

Giuseppe Nardiello, direktor odjela Soba, otkriva nam da zapravo odabir vrhunske posteljine igra gotovo pa ključnu ulogu. Također odabir pravog kreveta i madraca neosporan je korak u postizanju apsolutnog savršenstva sna. ''Naše su postelje poput mekog raja, mirisnog savršenstva, prostrane i neodoljivo poželjne'', kaže nam uz osmijeh na licu Giuseppe. Tim stručnjaka Le Méridien lanca bavi se pravim odabirom vrhunske posteljine i krevetnine.

Besprijekoran pogled na plavo more okrunjen otocima te panoramom Splita na obzoru s njegove sjeverne strane samo su dodatak na ovom putu postizanja spomenutog savršenstva.

''Kako bismo upotpunili doživljaj ove apsolutne relaksacije na kojoj radimo dan i noć, iz godine u godinu, pomno smo za naše goste istančanog ukusa za lijepo, ugodno te nadasve ukusno osmislili i naš jelovnik'', kaže nam Tomislav Nikšić, Šef kuhinje. ''Tu je harmonija okusa za sve ukuse i sva očekivanja, u jednom ili nekoliko slijedova, uz jednu ili nekoliko čaša vrhunskog domaćeg ili uvoznog vina, sve ovisno o raspoloženju gosta te deliciji koja se nalazi na tanjuru.''

''Diocletian SPA & wellness centar'' samo je točka na 'i' za one potpuno zahtjevne ugode i opuštanja. Ovdje vas čekaju unutarnji i vanjski bazen, rimske terme i rimska sauna, rimska parna kupelj, finska sauna, hladni bazen, vrući masažni bazen, solarij, teretana, sobe za tretmane te prostor za jogu, pilates i istezanje.
U večernjim satima, zimi, uz kamin i pucketanje vatre, uz laganu notu te savršeno piće za opuštanje u Champagne baru možete provesti svoju ugodnu večer prije nego li se uputite na zasluženi počinak.

Ponuda smještaja također je kreirana kako bi zadovoljila Vaše potrebe, stoga možete birati između Zimskog paketa u kojem, uz noćenje i doručak za EUR 72 po osobi, dobivate i jednu 45minutnu opuštajuću masažu te poklon bon kojeg možete iskoristiti u Casinu hotela Le Méridien, ili paket 100 za 100 u kojem bilo koju sobu ili apartman (ovisno o raspoloživosti) možete dobiti za EUR 100 po danu. Sve ponude možete kombinirati i s posebnim ponudama SPA tretmana koji se tijekom zime nude po promotivnim cijenama.

Za dodatne informacije posjetite www.lemeridienlavsplit.com ili nazovite 021 500 500.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?