Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari je iznenadili

Svojim higijenskim navikama žena izazvala zgražanje na TikToku: "Zar se svi tuširaju češće nego ja?!"

@abmccarthy5757
22.12.2022.
u 13:30

Njen je video mnoge šokirao zbog čega je brzo postao viralan, a sakupio je nevjerojatnih 6,1 milijun pregleda i preko 37 tisuća komentara.

Nedavno je TikTok korisnica Allison iz Bostona, SAD, na svom korisničkim računu pod imenom @abmccarthy5757 otkrila da se ona tušira samo kad pere i kosu, što je obično, kaže, dva puta tjedno.

Budući da je mislila kako nije rekla ništa što mi moglo izazvati pretjerane reakcije, 29-godišnjakinja se iznenadila kad je vidjela mnoštvo komentara u kojima se drugi korisnici uglavnom zgražaju nad njenim higijenskim navikama.

 Doručak su jeli kasnije, a večeru ranije. Evo što se dogodilo nakon više od dva mjeseca!

1/9

- Nedavno sam otkrila da sam odvratno ljudsko biće jer većina djevojaka, kada kažu da peru kosu dvaput tjedno, doslovno i misle na pranje kose, a tuširaju se svaki dan - rekla je.

"Ja se pak tuširam samo jednom ili dvaput tjedno, a znala sam se tuširati i jednom u pet dana. Jer, kad već idem pod tuš, onda perem i kosu".

- Zašto bih otišla pod tuš i ne oprala i kosu? - pitala se i dodala kako ne želi prati kosu svaki dan, već je dvaput tjedno po njoj sasvim dovoljno.

Ipak, njen je video mnoge šokirao zbog čega je brzo postao viralan, a sakupio je nevjerojatnih 6,1 milijun pregleda i preko 37 tisuća komentara.

@abmccarthy5757 Am I gross yes or no #washingmyhair #hairwashday #showerthoughts #fyp #viral ♬ original sound - Allison

Korisnici su, očekivano, bili podijeljeni ovakvim priznanjem, a dok su se mnogi s njom složili da se 'dovoljno tuširati dva puta tjedno, bilo je i onih koje su takve 'manjkave' higijenske navike zgražale.

- I meni se tuširanje čini kao obaveza i nikad mi se ne da - napisao je jedan.

"Isto je i sa mnom, ako nisam prljava, ne tuširam se, ako mi je kosa prljava, samo operem kosu, a ne tuširam se", komentirala je pratiteljica, no mnogima je to bilo nezamislivo.

- Ne mogu izdržati 24 sata bez tuširanja. Odbijam vjerovati da je ovo stvarno - rekla je druga.

- Kako spavate tako prljavi?! - pitao se netko, a prenosi The Sun

Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

Ključne riječi

Komentara 2

KO
konfederacija
14:22 22.12.2022.

sasvim ispravno jer koža ima i dobre bakterije koje štite od raznih bolesti i ne to svaki dan ispirat

BR
Brankko
02:02 23.12.2022.

Ljudi se peru i na druge načine, ne samo "tuširanjem". I slažem se: koža je posebna, i po svojemu sastavu i po svojim korisnim "sustanarima". Pranja, umivanja u raznim oblicima i po raznim dijelovima tijela i po cijelom tijelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije