Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svi putovi vode u europski New York

Lufthansa
Foto:
1/6
PR
Autor
PR članak
01.06.2012.
u 08:40

Od 3. lipnja Lufthansa uvodi direktne letove prema Berlinu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra čime će direktno povezati Hrvatsku s njemačkom metropolom.

Berliner krafna, Brandenburška vrata, legendarni Alexanderplatz, Zlatni medo, trabanti, samo su neke od asocijacija na Berlin, europsku metropolu koja svake godine privlači sve veći broj turista.

Za razliku od ostalih njemačkih gradova, Berlin je mnogo povoljniji. Mogućnosti smještaja su raznovrsne- od luksuznih hotela do moderno uređenih hostela koji ugošćuju sve veći broj mladih iz cijeloga svijeta. Berlin je jedna od najpopularnijih destinacija u Europi, grad suvremene i razvijene arhitekture, odredište brojnih biznismena i domaćin raznih konvencija i izložbi. Ljubiteljima brenderine odjeće, Berlin nudi najpoznatija imena iz svijeta modnih, beauty i lifestyle brandova- od Chanela, preko Diora, Prade, Bossa.

Kulturnjaci će svoje apetite zadovoljiti u čak tri operne kuće, dvije velike koncertne dvorane, 35 kazališta te preko 170 izvrsnih muzeja od kojih je najpoznatiji Haus am Checkpoint Charlie smješten na mjestu nekadašnjeg prijelaza iz američkog u sovjetski blok. U odmoru od šetnje bogatim gradskim ulicama, možete se zasladiti uz Berliner krafne ili okusiti jedno od tradicionalnih berlinskih jela: Currywurst svinjsku kobasicu sa žara u umaku od currya ili pak Eisbein buncek sa zeljem.

Od 3. lipnja Lufthansa uvodi direktne letove prema Berlinu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra čime će direktno povezati Hrvatsku s njemačkom metropolom.  Do Berlina možete već od 49 eura za jedan smjer, a u cijenu su uključene sve takse i pristojbe. Karta se može kupiti već danas. Dodatno, prikazom ukrcajne propusnice, kod partnera Luhthanse putnici ostvaruju pravo na posebne popuste i druge pogodnosti.

Svaki mjesec nude se nove pogodnosti što je ujedno i dodatna motivacija za posjet europskoj metropoli koja je već ugostila niz slavnih imena među kojima su Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Cruise te poznata trendseterica Paris Hilton. Dovoljno razloga da se već danas odlučite za posjet europskom New Yorku na sjeveroistoku Njemačke!

Više informacija o novim Lufthansa letovima prema Berlinu možete saznati ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?