Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se mijenjala

Sve preobrazbe prekrasne Natalie Portman

natalie (1)
Foto: Getty/Guliver, Pixsell, Arhiva VL
1/12
01.03.2011.
u 12:41

Za ulogu se ošišala na ćelavo, smršavjela 10 kilograma, isprobala kompletnu paletu boja za kosu

Dobitnica Oscara Natalie Portman prava je majstorica preobrazbe, a već je nekoliko puta dokazala da joj za ulogu ništa nije teško. 

Za ulogu Nine u Crnom labudu smršavjela je nevjerojatnih 10 kilograma, što je za njezinu ionako krhku građu iznimno mnogo. Poput svojih starijih kolegica Demi Moore i Sigourney Weaver ošišala je svoju prekrasnu dugu kosu za ulogu u filmu "O za osvetu".

A da joj odlično stoje sve boje kose, moglo se vidjeti u filmu Bliski odnosi (Closer), u kojem je nosila plavu, crnu i ljubičastu periku. Natalie je u svojoj 15-godišnjoj karijeri (a debitirala je sa 13 godina u filmu "Leon profesionalac") mnogo puta glumila u kostimiranim filmovima. Primjerice, u "Studengori", "Dvije sestre za kralja" te "Goyini duhovi".

Privatno, ljubiteljica je minimalnog make-upa, jednostavnih frizura te prirodne boje kose, upravo onako kako je izgledala jučer kada je primala svoj prvi zlatni kipić. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar vh1
vh1
14:57 01.03.2011.

Mala je fenomenalna.

UK
Ugo Kajvez
16:10 01.03.2011.

01.03.2011. u 14:45h lojtra . Pukneš i ostaneš živ !! ............... :-)

LO
lojtra
14:45 01.03.2011.

Sad bi već možda netko i dao za nju konja i 3000 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije