Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE U OBLIKU

Svaki je na svoj način poseban: Što vaš zaručnički prsten govori o vama?

Shutterstock
07.07.2022.
u 07:00

Oblik dijamantnog reza na prstenu može otkriti jako puno toga o vašem karakteru, smatra stručnjakinja

Večina žena svoj zaručnički prsten nosi godinama, nerijetko i cijeli život pa je važno da on bude baš onakav kakav ste htjeli i da bude najbolji pokazatelj vaše osobnosti. Jedna stručnjakinja za nakit smatra na primjer da oblik prstena, odnosno dijamantnog reza, može otkriti puno toga o osobnosti onog tko ga nosi, piše The Sun. Evo nekih uobičajenih vrsta prstenja i što otkrivaju:

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Okrugli oblik

Stručnjakinja kaže da je osoba s ovim oblikom prstena elegantna i voli fine stvari. Vjerojatno se volite družiti sa svojim prijateljicama ali ste također i brižni i druge u društvu tretirate kao svoju djecu. Tradicionalna ste osoba, a od prstena želite klasičan, ali i moderan izgled. 

Ovalni oblik

Ako imate ovaj oblik prstena vi ste organizirana osoba koja voli pratiti trendove, ali voli i klasiku. Stručnjakinja kaže da ste vjerojatno i soba koju svi vole u društvu i koja priređuje najbolje zabave.

Kruškoliki oblik

Radi se o najmanje tipičnom rezu za zaručnički prsten, a za njega se obično odlučuju žene koje se vole istaknuti svojom jedinstvenošću. Stručnjakinja kaže da su ove osobe vrlo emotivne i imaju dobro srce, ali su i vrlo samostalne i predane.

Kvadratni ili pravokutni oblik

Stručnjakinja smatra da ovaj oblik vole žene snažnog karaktera, koje uživaju u društvu i daju sjajne savjete. A one također vole i vrlo sve što je blještavo.

Srcoliki oblik

Mnogi ga vide kao najslađi oblik dijamanta na prstenu, no zapravo predstavlja odvažnost, odnosno odvažan izbor. Za njega će se odlučiti velike romantičarke koje vole glamur i bajke i to se ne srame priznati. 

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije