Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je prestravljena

Susjedin hrčak progrizao joj je zid i ušao u stan: ‘Toliko sam se uplašila!’

Tik Tok
22.10.2023.
u 13:15

Zaprepastile su se kada su ugledale malenog uljeza

Jedna žena ostala je užasnuta nakon što je čula "čudne zvukove" iz zida svog stana. Kenna Buchanan bila je prestravljena dok nije otkrila izvor iza čudnog zvuka. Objavljujući na TikToku, žena je dokumentirala neobičnu muku u videu koji je premašio sedam milijuna pregleda, piše Mirror

Podigavši ​​susjedske priče iz noćnih mora na potpuno novu razinu, Kenna je pozvala pojačanje kad se buka pojačala. Obratila se za pomoć svojoj cimerici - koja je bila jednako zaprepaštena kad su shvatili da je prisutan iznenadni, mali uljez.

@kennabuchanan3

Entertaining night, the time my neighbors hamster chewed through our wall into my apartment!

♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Naime, susjedin hrčak Linda progrizao je zid i završio u njihovom stanu. "Zabavna noć, vrijeme kada je hrčak mog susjeda prožvakao naš zid u banuo mi stan!", napisala je Kenna u opisu objave, a zatim je objasnila da je "primijetila čudnu rupu koja dolazi iz male rupe u njenom stanu".

Kenna je zatim svojoj cimerici poslala poruku da joj dođe "upomoć". "Nešto kopa ulaz u naš stan", napisala joj je. Njih dvije pretpostavile su da je neki glodavac u pitanju, no ostale su zbunjene kada su vidjele susjedinog hrčka. 

"Namamile smo Lindu tortilja čipsom i vratili je vlasnici", otkrila je Kenna, a pratitelji su je obasuli komentarima."Ovo je tako urnebesno smiješno", "Linda se samo htjela igrati", "Klasična Linda", "Činjenica da znate da vaša susjeda ima hrčka, a kamoli njegovo ime, čini me toliko sretnim", samo su neki od komentara.

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije