Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MOGLA VJEROVATI

'Susjeda je od dostavljača preuzela moj paket, a sada tvrdi da nije kod nje i da ne zna gdje je'

Tik Tok
10.05.2022.
u 12:30

Unatoč tomu što su u paketu bile samo posteljine i košare za rublje, Mia je bila bijesna što je ostala bez svojih stvari koje je skupo platila

Jedna je žena na svom Tik Tok profilu podijelila priču o tome kako je njezina susjeda potpisala i preuzela njezin paket od 300 funti (otprilike 2640 kuna), a zatim joj tvrdila da 'nikakav paket nije kod nje'... 

Kako piše The Sun, dostavljač je ženi po imenu Mia poslao fotografiju paketa ispred vrata susjedinog stana kako bi ju obavijestio da je ona preuzela paket. Unatoč tomu što su u paketu bile samo posteljine i košare za rublje, Mia je bila bijesna što je ostala bez svojih stvari. 

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

- Postoji fotografija paketa ispred vrata moje susjede, a onda još jedna fotografija nakon što je zatvorila vrata, a na toj nema paketa ispred vrata, što znači da ih je unijela unutra. Došla sam kod nje i pitala ju može li mi dati moj paket jer mi je dostavljač rekao da ga je ona preuzela, na što je ona odgovorila da ne zna gdje je - rekla je Mia u videu.

Mislila je da je pogriješila pa je kod kuće još jednom pogledala fotografije, i još se jednom uvjerila da je paket preuzela susjeda.. Tad je zamolila svog dečka da on pokuša s njom razgovarati, a priznala mu je da je potpisala za preuzimanje paketa, ali je tvrdila da ga je ostavila vani, pred vratima. 

 

@miaxmon

im so angry i’ll update u when i find out more 😭 / if i get refunded. 999 hello parcel police please

♬ original sound - mia mon

- Ne razumijem zašto bi netko potpisao za preuzimanje paketa, a onda ga ostavio vani? Bolje da ga onda ni nije potpisala - dodala je u videu.

Nakon prvog videa korisnica je odmah objavila i drugi u kojemu je objasnila da joj se paket sutradan 'pojavio' ispred vrat, a navodno ga je uzela susjeda iz drugog stana, a ne ta čija je vrata dostavljač fotografirao. U svakom slučaju, bila je sretna što ga je napokon dobila.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
18:17 11.05.2022.

A ja sem kak pubertetlija čakal kdaj se bu otkopčal še jen gumbek...ali ah...😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije