Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijedio ju je

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Instagram/@isabelleglastonbury
19.06.2023.
u 21:00

Kaže da je u potpunosti nestao i nikom se nije javio - ni zajedničkim prijateljima, ni kumovima s vjenčanja, ni vlastitoj obitelji.

Isabelle Glastonbury (31) tvrdi da ju je njezin bivši američki suprug ostavio odmah nakon što je dobio australsku partnersku vizu. Naime, Isabelle je rekla da je neidentificiranog muškarca iz Texasa upoznala u Dallasu 2015. i da se zaručila godinu dana kasnije, a 2018. se preselila tamo, piše NY Post.

Vjenčali su se u Palm Beachu i potrošili 50.000 dolara, a troškove je navodno pokrila njezina obitelj. No, njihov medeni mjesec bio je kratkog vijeka - on je navodno pobjegao u siječnju 2021. nakon što je dobio vizu, za koju su Isabellini roditelji, kako kaže, platili 10.000 dolara.

VEZANI ČLANCI:

"Došao sam kući i doslovno je 90% njegovih stvari nestalo. Imala sam loš osjećaju trbuhu", prisjetila se i kako se pokušala prijaviti na njegove imigracijske račune, ali nije mogla, a njezine su kreditne kartice bile ispražnjene, a broj blokiran.  Rekla je da nijedan njen poziv ili poruka nisu došli do njega.

Kaže da je u potpunosti nestao i nikom se nije javio - ni zajedničkim prijateljima, ni kumovima s vjenčanja, ni vlastitoj obitelji. Nakon razmišljanja, shvatila je da je zapravo postajao "distanciran i počeo nestajati noću", unatoč tome što je sam predložio preseljenje u Queensland i osnivanje zajedničke obitelji. "Osjećala sam se kao da sam u braku s potpunim strancem. Ne znam kakav je bio njegov plan, ništa od toga nije imalo smisla. Bio je moj najbolji prijatelj. Prevario je sve, uključujući i mene", rekla je i dodala da Odjel za imigraciju i zaštitu granica nije pomogao u njenom cilju. Kaže da ga je puno ljudi prijavilo imigraciji i ništa se nije dogodilo.

Foto: Instagram/@isabelleglastonbury

Isabelle je rekla i da nije razgovarala s bivšim od susreta u veljači 2021., kada je navodno rekao da "mora biti malo sam". “Mislim da smo se vjenčali, on se odljubio i bio je previše kukavica da mi kaže. Nije mi ništa rekao u lice, ali samo je želio ostati u Australiji”, dodala je. Rekla je da ju je prijatelj nedavno obavijestio da se njezin bivši ponovno oženio "skoro godinu dana prije službenog razvoda". Isabelle je u međuvremenu nastavila sa svojom ljubavlju iz srednje škole, Maxom, s kojim je dobila 3-mjesečnog sina Masona.

Sada kaže da je dobro i da dijeli svoju priču kako bi upozorila druge koji možda zanemaruju sumnjivo ponašanje svog supružnika. "Nemojte biti slijepi, jer sam sigurna da sam mogla vidjeti znakove prije nego što se ovo dogodilo i jednostavno sam to ignorirala, nikad zapravo ne znate pored koga spavate", savjetovala je.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

Ključne riječi

Komentara 6

IV
Ivan56
04:16 30.06.2023.

U Hrvatskoj takvih koferima i ,,indijanaca ima na stotine koje I koji vide samo putovnicu.Tako je svima koji žele,,uvoz,,

TR
tratincica68
13:49 22.06.2023.

Tako se to radi.jebes zenu.ima ih na planeti jos.

Avatar lola lola
lola lola
16:31 20.06.2023.

Skroz konfuzan clanak, pise da je on zelio australsku vizu a ona se preselila u USA radi njega I tamo vjencala....onda je valjda njoj trebala viza za USA, ne kuzim?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije