Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAŠTA I O DRUGOM MUŠKARCU

'Suprug i ja živimo u kući s njegovom majkom: Toliko je užasno da razmišljam o razvodu'

Shutterstock
28.07.2022.
u 22:30

Ne zauzima se za nju kada je njegova majka zločesta prema njoj, što uzrokuje velike svađe i između njih dvoje i na sve načine utječe na kvalitetu njihovog braka

- Moj suprug i ja u braku smo pet godina i imamo trogodišnju kćer. Morali smo se njoj preseliti iz financijskih razloga, ali ona je toliko neugodna da nam uništava brak. Život sa svekrvom toliko mi je užasan da maštam o tome da ostavim supruga zbog drugog muškarca. Moj suprug zna da se ne slažem s njegovom mamom, ali kaže da je sretan što živi tamo i da ne želi otići - napisala je jedna žena za The Sun.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Ne zauzima se za nju kada je njegova majka zločesta prema njoj, što uzrokuje velike svađe i između njih dvoje i na sve načine utječe na kvalitetu njihovog braka. Kada god ga pogleda vidi jadnog maminog sina, koji se ne zna brinuti sam za sebe, a u zadnje vrijeme počela je maštati i o drugom muškarcu.

- Počela sam imati seksualne maštarije i fantazije o jednom muškarcu kojeg vidim svaki dan u vlaku. Ponekad zamišljam da imam ludu aferu s njim i da zajedno bježimo u novi život. Osjećam se zaista zarobljeno i nesretno u svom životu - nastavila je.

- Vaše fantazije su način na koji se vaš mozak nosi s time što ste nesretni. No, umjesto da pobjegnete u svoju maštu, morate poduzeti praktične korake da promijenite stvari, ne samo zbog sebe, već i zbog svoje kćeri. Jasno dajte do znanja da ne možete nastaviti ovako i da ste na rubu da odlučite da odete. Recite mu koliko ste jadni i zamolite ga da vas podrži. Počnite smišljati kako biste se mogli iseliti, osjećat ćete se bolje ako imate plan na kojemu oboje radite - odgovorila joj je Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Komentara 2

RA
Ramajana
13:00 01.08.2022.

Nekad je i s mužem teško, a tek s takvom svekrvom. Razumijem te

MO
montello
14:35 29.07.2022.

Svi skupa u kuci to nije dobro nema slobode .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije