Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Sudjelujte u natječaju i opustite se uz masažu u Health centru!

masaža
Foto: Fotolia
10.07.2016.
u 08:00

Požurite i odgovorite na nagradno pitanje, natječaj traje do 13. srpnja!

Poslovni dnevnik u suradnji s Health centrom nagrađuje svoje vjerne čitatelje relaksirajućim masažama u Zagrebu.

Health centar prirodnom metodom i holističkim pristupom pomaže u postizanju fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja.

Odgovorite na nagradno pitanje ''Zašto bi baš vama trebala opuštajuća masaža'' jer 3 najkreativnija odgovora nagrađujemo jednom od tri masaže:

Masaža leđa

Parcijalnom masažom leđa energetski terapeut doprinosi brzom i učinkovitom oslobađanju napetosti te akutnih i kroničnih bolova u mišićima. Kontinuiranim dolascima i intenzivnim radom na bolnim mjestima uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se tonus mišića i pokretljivost cijelog gornjeg dijela tijela. Ova vrlo ugodna, ujedno i antistres masaža daje osjećaj olakšanja, poletnosti i vedrine duha. Obnovljeni iznutra i izvana spremni ste za nove aktivnosti.

Energetska masaža

Kraljevski tretman koji istovremeno izvode dva energetska terapeuta. Tretira se cijelo tijelo. Organizam se oslobađa napetosti, nakupljenog stresa i ustajale energije, a puni novom, kvalitetnom i pozitivnom energijom. Konačan rezultat su sloboda i lakoća duha i tijela. Tretman je izuzetno snažan i učinkovit za zdravlje i opće stanje organizma.

Antistres masaža

Tretman cijelog tijela koji djeluje na eliminaciju štetnih tvari iz organizma, te pospješuje bolju cirkulaciju i revitalizaciju organa. Pravilnim i dubokim disanjem na usta u donji dio trbuha pojačava se energetski protok do svih organa. Masažom se otpušta stres, te postiže osjećaj zadovoljstva i potpune opuštenosti. Već pri prvom pokretu klijent osjeća blagotvoran i iscjeljujući učinak, a nakon tretmana lakoću i sreću.

Natječaj traje do 13. srpnja do kraja dana kada objavljujemo dobitnike.

Svoj odgovor upišite na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije