Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Stručnjaci otkrili najbolji način za otvaranje staklenki koje su prejako zatvorene

Pixabay
08.03.2022.
u 07:00

Gumene rukavice omogućuju vam da staklenku čvrsto primite pa ćete je lakše otvoriti

To je uobičajeni problem: nabavili ste staklenku džema, senfa ili kiselih krastavaca, ali ne možete otvoriti poklopac. Ako ste sami kod kuće i nemate koga zamoliti da vam pomogne, ovaj problem upropastit će vaše planove.

Tijekom godina čuli smo za nekoliko trikova i savjeta za otvaranje staklenki, ali koji od njih stvarno funkcioniraju? Srećom, stručnjaci za čišćenje i organizaciju za Metro su otkrili koji trikovi su korisni. I čini se da okretanje kipućoj vodi, prozirnoj foliji, kuhinjskim ručnicima i elastičnim trakama možda nisu najbolje rješenje.

Uz ove jednostavne trikove mlijeko, banane, kruh i druge namirnice dulje će trajati!

1/8

Nakon proučavanja svih načina otvaranja staklenki, stručnjaci su zaključili da je najlakši i najjednostavniji način korištenje gumenih rukavica.

To je zato što rukavice omogućuju da staklenku čvrsto primite, a zaštitit će i ruke od metalnog poklopca.

Stručnjaci naglašavaju da rukavice moraju biti čiste i suhe kako bi se spriječilo klizanje, a posebno su učinkovite za osobe s artritisom, kojima je možda teže skinuti poklopac.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Komentara 1

PP
pajo-patak
10:22 08.03.2022.

Udariš sa čekičem i otvoreno je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije