Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što kažu zvijezde

Strijelac godišnji horoskop: Samopouzdanje će vam u 2024. biti na visokom nivou

Shutterstock
05.01.2024.
u 12:00

Prema godišnjem horoskopu, uz sport i zdrave navike, posebno boravka i izleta u prirodu, vi ćete uspješno nadilaziti manje mračne misli koje će povremeno dolaziti

LJUBAV: U osobnim odnosima neće biti ni plus ni minus, nego više manje sve standardno i uhodano. Mnogi će Strijelci stoga tijekom ove godine učvrstiti svoje veze, a oni koji još traže srodnu dušu, imat će potrebno samopouzdanje da se nekome približe i obratno. Ono što je dobro i ipak će donijeti neku ljubavnu ekspanziju jest ulazak Jupitera u Blizanca 26. 5., a to je vaša prirodna 7. kuća braka i duljih veza. S jedne strane, nemojte biti lijeni, jer ćete s druge strane imati lijepe prilike za skladan razvoj ljubavnih odnosa. Manji problemi bit će povezani s kućom ili stanom, odnosno rješenjem stambenog pitanja, koje će ove godine od vas zahtijevati odgovornost i ozbiljan pristup. Dobra Venera donijet će sklad od 1. 1. do 24. 1. kad je u Strijelcu, od 8. 4. do 30. 4., od 12. 7. do 6. 8. te opet u Strijelcu od 18. 10. do 12. 11.

KARIJERA: Svi koji rade od kuće ili imaju privatni biznis poželjet će proširiti horizonte i posao jer se kod kuće neće osjećati dovoljno dobro, odnosno imat će osjećaj da su sputani. Ipak, ono što ćete morati odraditi, odradite najozbiljnije. S druge strane, svi ostali imat će sjajnu priliku za nešto novo i izazovno na radnom mjestu tijekom proljeća, pa neka budu budni. Svi zaposleni u uslužnim djelatnostima bit će na dobitku. Posljednja dva mjeseca u godini vjerojatno ćete svoj fokus staviti na suradnju s inozemstvom ili ćete se tu maksimalno angažirati. Ako ste student ili još učite, tada ćete uložiti malo veće napore da postignete ono što želite. Imat ćete dovoljno snage da u tome i uspijete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uz sport i zdrave navike, posebno boravka i izleta u prirodu, vi ćete uspješno nadilaziti manje mračne misli koje će povremeno dolaziti. Zanemarite ih i svoj fokus uvijek držite na onome od čega se osjećate lijepo i dobro, pa će sve tako i biti.

Godišnji horoskop za 2024. godinu za ostale znakove čitajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije