Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
82 4°C
Povratak na članak

Što kažu stranci? Ovo je top pet najboljih restorana u Zagrebu

Što o hrvatskoj kulinarskoj sceni kaže novinarka poznatog i najrelevantnijeg kulinarskog portala ''Fine Dining Lovers'' zanima sve koji prate hrvatsku i zagrebačku kulinarsku scenu
03. rujna 2019. 39835
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
24
  • lajh1985:

    U kakvim elitnim zgradama se to nalazi da ja koji sam iz zgb bez pretrage na google nikad nisam niti cuo za njih

    1 03. 9. 2019. u 20:40
  • KomentatorEU:

    Polako, ajmo redom: 1. Nikad nisam čuo za ove restače 2. Stalno sam u finim restačima 3. Stranci žderu samo hamburgere 4. Ne poznaju našu kuhinju Zaključak, ovo je vrlo subjektivan popis. Siguran sam da u zg svatko zna gde ... prikaži još! se može dobro najesti za sebi raspoloživu lovu

    03. 9. 2019. u 22:00
  • Drmiha:

    jel ovi vlasnici kada su već platili da se reklamiraju nisu htjeli platiti da napišete adrese, ili je netko jednostavno zaboravio napisati?!

    1 03. 9. 2019. u 21:41
  • stefj:

    Hm, ako se želite najesti, onda ne idete u te restorane. Za neke nisam nikada čuo, a u kojima sam bio ne mogu reći da je bilo loše, ali definitivno nema nekog oduševljenja... Inače svugdje ima takvih restorana, treba nekako ... prikaži još! privući goste, naročito one dubljeg džepa. Pa se onda pokušava prodati priča, koja je rijetko nešto dobro, a vrlo često čista kerefeka... Francuzi i Talijani znaju jako dobro prodati priču, dok drugi nisu baš tako inventivni. Sjećam se restorana u Beču gdje su "modernizirali" serviranje tradicionalnih jela, pa onda umjesto npr. knedli sa šljivama dobiješ mali knedlić, šljivu zasebno, i dvije hrpice, jednu s prženim krušnim mrvicama i jednu s marmeladom...

    5 03. 9. 2019. u 23:31
  • thu:

    A di vam je MC Donald?.

    04. 9. 2019. u 11:12
  • viki.liks:

    Teško da ćeš se od toga najesti,jedino oko ima nešto od toga..

    1 03. 9. 2019. u 21:44
  • Avatar origi
    origi:

    To je danas kao moderno, prvo nazovu kuhara chef, a onda ove mikro porcije i sljedovi. Tipa malo trave, komad drveta i jaje preko toga 120kn, pojedeš 9 sljedova i gladan si jer si tamo sjedio 4 sata i jeo zalogaje.

    04. 9. 2019. u 09:17
  • marcel:

    hm, malo snobovski iako ne i neupućen izbor. Ipak, Zinfandel fali

    03. 9. 2019. u 20:42
  • Avatar pendreck
    pendreck:

    mmjam, hvala, zanimljivo, treba probati cim prije!

    1 03. 9. 2019. u 21:04
  • Avatar opara1
    opara1:

    ,,,, hm postaču debela ,,, sve dijevojke ,,,neče biti takve kao ja,,,,

    04. 9. 2019. u 08:06
  • wannabenovinari:

    Preseratorska hrana za bogate snobove koji su došli biti viđeni, a najeli su se negdje drugdje.

    03. 9. 2019. u 21:48
  • Ivan666:

    Baš..

    03. 9. 2019. u 20:38
  • sveznam1:

    kad pisemo o kuharima pisemo o ljudima s 3 razreda srednje!!

    2 04. 9. 2019. u 07:08
  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.