Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizajnerski transfer

Stefano Pilati novi je kreativni direktor kuće Ermenegildo Zegna

stefano pilati (1)
Pixsell
05.09.2012.
u 07:30

Stefano Pilati, koji je prošlog ožujka predstavio svoju posljednju kolekciju za YSL (smijenio ga je Hedi Slimane) ima novo zaduženje

Upravo je objavljeno da je talijanska modna kuća Ermenegildo Zegna zaposlila Stefana Pilata kao glavnog dizajnera i kreativnog direktora njihove linije za žene, Agnona.

Pilatija očekuje vođenje muške linije, revija i couture kolekcija, ali i poboljšanje pozicije Agnone na tržištu.

– Oduševljeni smo što se Stefano pridružio našoj ekipi sa svojim talentom, iskustvom i entuzijazmom – izjavio je Gildo Zegna, direktor Zegna grupe.

– Imamo ambiciozne planove za Agnonu i sigurni smo da će pod njegovim kreativnim vodstvom ovaj mali biser postati svjetski poznati brend – dodao je Zegna.

Pilati na novom poslu počinje raditi 1. siječnja 2013., a prvu kolekciju predstavit će u lipnju za Zegnu te cruise kolekciju za Agnonu u slično vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije