Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i vama?

Srijeda? Danas je najgori dan u tjednu za žene

kućanski poslovi, pranje suđa, peglanje, usisavanje, muškarci, žene, mario valentić, Mirna maras valentić (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
26.06.2013.
u 13:10

Gotovo svaka sedma žena kaže da im ponedjeljak nije najgori dan u tjednu, već ga jedva čekaju

Iako bi mnogi pomislili da je ponedjeljak dan koji se jedva preživi, sve više žena rade vikendima, pa jedva čekaju ponedjeljak kako bi se odmorile i družile s partnerom (60 posto).

Najgori dan za većinu žena je zato postala srijeda, priznala je svaka sedma ispitanica. Razlog su nakupljene obaveze koje će na kraju napraviti preko vikenda, dok je snaga u padu nakon što su već odradile dva dana...

Kraj tjedna umjesto odmora donosi stres jer često vikendima nema odmora ni zbog posjete prijatelja i ispunjenosti obavezama koje katkad ni ne stignu "poloviti".

- Potištenost sredinom tjedna je sasvim uobičajena. Pritisak stvaraju neriješene obaveze i vrijeme koje brzo prolazi, pa se žene osjećaju loše zato što nisu sve napravile u zadanom roku - istaknula je britanska psihologinja Honey Langcaster-James. Istraživanje je provela tvrtka Montagne Jeunesse na 2000 ljudi, piše Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije