Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična ideja

Spriječite nakupljanje plijesni u dozatoru perilice rublja uz jedan jednostavan trik

shutterstock
22.12.2022.
u 16:30

Ako imate nefiltriranu vodu, minerali se mogu nakupiti i smanjiti protok vode.

Upotrebljavate je svakodnevno za pranje košulja i čarapa. No, kada ste zadnji put bacili pogled na svoju perilicu rublja?

Iako je posao vaše perilice rublja čišćenje vaše odjeće, i nju je potrebno očistiti jer s vremenom se ostaci nakupljaju u odvodu i bubnju. Začepljenja smanjuju količinu vode koja cirkulira tijekom ciklusa pranja i ispiranja i vaša odjeća možda neće biti pravilno očišćena, kako prenosi The Sun.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8
@officeboybuilder Watching machine hack...most don't know this tip! #cleaning #utilityroom #washingmachine #keepingclean #hack #toptip #tophack #cheat #laundry #laundryroom ♬ original sound - officeboybuilder

Ako imate nefiltriranu vodu, minerali se mogu nakupiti i smanjiti protok vode. Perilice za pranje rublja skupi su za zamjenu, posebno tijekom krize troškova života, ali održavanje vaše perilice rublja prilično je jednostavno.

Jedan korisnik tako je na svom TikTok profilu podijelio video u kojem je pokazao kako svoju perilicu rublja održava u vrhunskom stanju. Naime, on koristi alkoholni ocat pri svakom pranju kako bi spriječio nakupljanje plijesni u perilici rublja.

"Naša perilica je čista, koristimo mješavinu deterdženta i alkoholnog octa u omjeru 50:50. Ovako perilica i dalje lijepo miriše, bubanj ostaje čist i pladnjevi ostaju čisti”, ispričao je u video te otkrio da je njegova perilica bila stara oko 2 godine, ali još uvijek izgleda sjajno i potpuno novo.

Kožne cipele su vam pune ogrebotina? Evo kako ih jednostavno očistiti koristeći samo jedan proizvod:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije