Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPAZITE

Spremate li čaše naopako kad ih pospremate? Možda ipak ne biste trebali!

Tik Tok
07.04.2022.
u 07:00

Iako možda mislite da je to dobro jer sprečava da se u čaši skuplja prašina ili da u nju uđu kukci, postoji razlog zbog kojega to i nije najbolja opcija...

Velika većina ljudi vjerojatno posprema čaše tako da ih postavlja naopako. Iako možda mislite da je to dobro jer sprečava da se u čaši skuplja prašina ili da u nju uđu kukci, postoji razlog zbog kojega to i nije najbolja opcija...

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5

Jedan Tik Toker otkrio je zašto biste trebali izbjegavati pospremanje čaša naopako. Njegov profil Bs Hidden Secrets već dugo je među omiljenima onima koji žele naučiti neke zabavne činjenice i trikove poput ovoga, a objavio je i serijal videa pod nazivom "Jeste li znali?".

Kako prenosi The Sun, njegove videe gledaju tisuće pratitelja, ali ovaj video privukao je posebnu pažnju. Iako je kratak, pogledalo ga je više od 3,6 milijuna korisnika. Tik Toker objasnio je što se krije iza ''opasnosti'' stavljanja čaša naopako, pritom demonstrirajući postupak.

Rub čaše jako je krhak, a kad je stavite naopako, on nosi svu težinu. Neke čaše imaju osjetljive rubove pa ne mogu podnijeti tu težinu. S vremenom bi rub mogao oslabiti i čaša bi se mogla razbiti – rekao je u videu.

Video je izazvao brojne reakcije, a mnogi su bili skeptični.

 

@bs.hidden.secrets 🥛 #kitchenhacks #lifehacks #learnwithtiktok #fypシ ♬ original sound - bs.hidden.secrets

"Ne znam, nisam primijetila da su mi se čaše oštetile, a uvijek ih tako stavljam", komentirala je jedna korisnica.

"Ni meni se to nikada nije dogodilo, ali mi uvijek kupujemo kvalitetnije čaše", dodala je druga korisnica.

No, neki su se složili s onim što je izneseno u videu te su iznijeli još neke razloge zbog kojih nije dobro tako stavljati čaše.

"Odvratno je piti s dijela koji je dirao neku površinu koja je vjerojatno prljava", odgovorio je jedan pratitelj.

"Ne spremam ih tako jer ne želim da mi usne dodiruju unutrašnjost mog kuhinjskog ormarića", dodao je drugi.

Cijelo vrijeme pogrešno sušite posteljinu, stručnjaci tvrde da je ovo ispravan način!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije