Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iznenađenje

Šok u ordinaciji: 'Liječnik mi je čistio uši, pa u njima pronašao iznenađenje!'

TikTok/dogs_over_ppl
27.08.2023.
u 10:54

O Bože, nadam se da moje nisu u ušima, imala sam tri para, dakle šest komada!, komentirala je jedna pratiteljica, a mnogi su se sjetili da su i sami kao djeca dobili cjevčice za koje ne znaju jesu li i izašle

Nedavno je TikTok korisnica Jordan u svom videu ispričala kako je zbog prehlade otišla liječniku koji joj je odlučio očistiti uši; a unutra pronašao čak četiri mikro cjevčice. Dok joj je ispirao uši, priča, vidio je da je nešto unutra, a brzo su oboje doznali da je riječ o ušnim cjevčicama - malim plastičnim tuljcima koji se djeci s čestim infekcijama ugrađuju u bubnjić - a koji bi za otprilike godinu dana sami trebali ispasti, prenosi Mirror

'To mi je bilo u uhu pune 22 godine; od moje četvrte', rekla je djevojka na svom TikTok računu @dogs_over_ppl. Svoje je saznanje podijelila u videu s naslovom Kad odete liječniku zbog prehlade, a on vam ispere uši i pronađe iznenađenje!, a dodala je i da joj je vosak iz uha prekrio te male plastične predmete.

VEZANI ČLANCI: 

'Kao dijete sam stalno imala upale uha, pa su mi liječnici u bubnjić ugradili cjevčice na koje sam odavno i zaboravila', opisala je u videu koji je pogledan više od 750.000 puta.

'O Bože, nadam se da moje nisu u ušima, imala sam tri para, dakle šest komada!', komentirala je jedna pratiteljica, a to je zabrinulo i mnoge druge Tiktokere.  Jedan je pratitelj ispričao da je i sam nedavno u uhu pronašao cjevčice, i to kad je zbog TikTok izazova uši pregledavao mikro kamerom. 'Imam 27 godina, a stavili su mi ih kad mi je bilo 18 godina', rekao je, a bilo je i onih koji su te male komadiće plastike nakon što su im godinama 'ležali' u uhu morali vaditi i kirurški. 

Žena si s kanom nacrtala pjegice, no nisu ispale kako je zamislila: "Izgledam kao Fiona!"

 

Komentara 2

T2
Tomo_20
12:13 27.08.2023.

Kad ne custis usi mala baravno da ces takvo nesto ima ti

DU
Deleted user
13:36 27.08.2023.

Sva sreca da nije cistio ostale cijevi... Ko zna sta de sve tamo nakupilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije