Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima se svidjela šala

Slastičar pokazao urnebesnu narudžbu jedne tvrtke: Torta za zaposlenika koji je dao otkaz!

Tik Tok
26.04.2023.
u 14:30

Umjesto uobičajenog 'sretno', suradnica je zatražila prilično neočekivanu poruku

Napuštanje posla radi odlaska na novi može biti teško, pogotovo ako ste stekli dobre prijatelje. No, ponekad ti prijatelji možda i ne podnesu vaš odlazak tako lako, kao što je to bio slučaj za jednog kolegu koji je dao otkaz, a kojemu je bila naručena urnebesna, 'uvredljiva' torta. Naime, jedan slastičar je postao viralan na društvenim mrežama nakon što je podijelio narudžbu primljenu od jedne tvrtke za neimenovanog kolegu koji je odlazio, piše Mirror.

Umjesto uobičajenog 'sretno', suradnica je zatražila prilično neočekivanu poruku. U objavi na TikTok-u, korisnik pod imenom @trashyqweenz, podijelio je snimku torte dok ju je ukrašavao, te ju je nazvao "bezobraznom i neobičnom", ali na dobar način. Torta je imala dugin dizajn i crni tekst na vrhu, sa šarenim mrvicama sa strane. Slastičar je rekao gledateljima videa: "Ok, tko god da je naručio ovu tortu, na razini je humora na kojoj ja želim biti."

@trashyqweenz Congrats on your new job cake! #favoritecustomer #fyp #cakedecorating #rainbowcake ♬ original sound - PeachiePie

Rekao je da bi se na prvu ovo moglo činiti kao tipična torta puna duga i osmjeha i svi će ju jesti i biti sretni, ali to baš i nije bilo tako. "Nema ništa gore od gubitka prijatelja s posla kada oni daju otkaz. Oni su ti koji će vam uvijek pomoći, posebno u uslužnoj djelatnosti jer se svi povezujemo jer se žalimo na sve. Umjesto 'sretno u novom pothvatu' ili 'čestitke na novom poslu' ova torta kaže: 'mrtav si za nas... zbogom zauvijek izdajice!'", objasnio je.

Torta je tada proglašena najpažljivijim, ali i najbezobraznijim kolačem koji je slastičar ikada napravio. "Jednostavno, a efektno, urnebesno, bezobrazno... trebali bismo biti prijatelji", dodao je slastičar.  Video je brzo postao viralan, prikupivši više od 617.000 lajkova i tisuće komentara, a mnogi su poruku također smatrali vrlo zabavnom.

Jedna osoba je odgovorila: "Napravila sam tortu za svoju prijateljicu na kojoj je pisalo 'sretno izdajice' kad je napustila naš stari posao." Druga osoba je napisala: "Ja bih plakala čitajući tu tortu da je za mene, ali to je zato što sam osjetljiva.", dok je treća dodala: "Moj suprug je ovo učinio za svog šefa prije nekoliko tjedana. To je bio hit u uredu."

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije